To je to što me zanima!

Hirscher: Preko ljeta moram naučiti kako ne haklati vrata

Teret mi je u subotu pao s leđa, dobio sam što sam htio. Išao sam pobijediti. Nije išlo, a zadao sam si da preko ljeta naučim kao ne haklati vrata, rekao je Austrijanac
Vidi originalni članak

Marcel Hirscher obavio je još u subotu svoje, pokupio najveće nagrade pa nije previše tugovao što je ostao bez slalomskog Globusa.

- Teret mi je u subotu pao s leđa, dobio sam što sam htio. Išao sam pobijediti. Nije išlo, a zadao sam si da preko ljeta naučim kao ne haklati vrata - kaže Hirscher.

Međutim, Ante Kostelić je u Schladmingu otkrio zašto Austrijanac često "gazi" vrata:

- Nisam prije znao da on nosi naočale. To je tumačenje njegova haklanja. To je Janica imala (zbog problema sa štitnjačom, op.a). Skijašima to stvar problem kod vertikala, iako im je krivo procijeniti. Problem je imao i Giorgio Rocca, a ima ga danas i Kathrin Zettel, koja ima dioptriju -7.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • antonio011 20.03.2012.

    Na licima skijaša, kada u cilju prate ostale skijaše s vodećeg mjesta, se vidi ako su podli ili prevaranti i isto tako ako su fer i korektni. Tako se na licu Hirschera često moglo vidjeti da ne podnosi nikoga ako ga pobjedi, sav je mrzovoljan, bježi i ne razgovara s nikim. Nekako mi se čini da je Myhrer uz našeg Iveka bio najviše fer play, Ivek je veliki emotivac pa teže podnese svoje greške i poraz. Myhrer se lakše miri s porazom, kao da kaže da tako mora biti, ali mu se na faci vidi velika tuga. Zato, ako već Ivek nije osvojio slalomski globus, neka ga je osvojio jedan od naj-fer play sportaša - Myhrer.

  • Kocho 20.03.2012.

    Hakala, hakala j.m. svoojuuu

  • intersanctum 19.03.2012.

    moras bas bit supak da ovakvu izjavu ispalis, kad znas da ti je upravo gazenje tih vrata donijelo ukupnu pobjedu, da nisu bili coravi na dvije utrke bi ga diskvalificirali, dakle 200 bodova manje

Komentiraj...
Vidi sve komentare