To je to što me zanima!

Hitan sastanak zbog Messija: Barcelona želi prekršiti pravila

Predsjednik Barcelone Joan Laporta priznao je da je dogovor oko novog ugovora za Argentinca blizu, ali da treba zadovoljiti financijska pravila pa u Madridu lobira za njihovo popuštanje
Vidi originalni članak

Lionel Messi (34) više nije igrač Barcelone. Naravno da je ta činjenica izazvala uzbunu na Camp Nouu i Katalonci žele čim prije riješiti pitanje novog ugovora za argentinskog čarobnjaka.

Leo je trenutačno okupiran reprezentativnim obvezama i četvrtfinalom Copa Américe koje ga očekuje u noći na nedjelju po hrvatskom vremenu (3 ujutro), a u Barçi se nadaju da će uskoro moći pustiti bijeli dim.

- Pregovori napreduju. On želi ostati, mi želimo da ostane. Na putu smo da pronađemo formulu - rekao je predsjednik Barcelone Joan Laporta za El Chiringuito TV.

Prema pisanju Mundo Deportiva, prvi čovjek "blaugrane" u Madridu je razgovarao s predsjednikom La Lige Javierom Tebasom kako bi mogao probiti gornju granicu Messijeve buduće plaće.

Laporta je sam prije nekoliko dana priznao da je financijski fair-play jedan od problema zbog kojih posao još nije kompletiran. Nada se da će na Messijevo ime i ugled koji donosi španjolskom nogometu ipak dobiti zeleno svjetlo.

Inače, Messijeva godišnja plaća prema posljednjem četverogodišnjem ugovoru, koji je istekao 30. lipnja, iznosila je astronomskih 138 milijuna eura godišnje. Cristiano Ronaldo, pak, zarađuje "samo" 30 milijuna.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • PredragKišurek 03.07.2021.

    Veliki igrač ali ja bih ga pustio a ne da ucjenjuje klub koji mu je dao sve u životu.Malo mu novca fuj prokletstvo je proklestvo.

  • Palmanova 02.07.2021.

    krse oni pravila vec 50 godina,i sve im se dopusta.

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 02.07.2021.

    primadona

Komentiraj...
Vidi sve komentare