To je to što me zanima!

Hitna se sprda s Neymarom: Ne zovite nas ako nije hitno...

Čak 75.8 posto poziva hitnoj pomoćni nisu hitni, piše na službenoj stranici portugalskog instituta hitne pomoći uz fotografiju Neymara u prepoznatljivoj 'auuu, boli me' pozi
Vidi originalni članak

Portugalski institut hitne pomoći (INEM) iskoristio je brazilsku zvijezdu Neymara kako bi upozorio ljude da ne zivkaju bez veze hitne brojeve, ako za to nema potrebe. 

- Čak 75.8 posto poziva hitnoj pomoćni nisu hitni - piše na službenoj stranici portugalskog instituta hitne pomoći uz fotografiju Neymara u prepoznatljivoj 'auuu, boli me' pozi. 

Neymar iritira protivnike, nogometnu javnost i navijače konstantnim bacanjem, izležavanjem i glumatanjem na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Pada Neymar kao da je od papira, a naljutio je i neke izbornike.

- Što je ovo, cirkus? Ovakvo izležavanje je sramota za nogomet - bijesan je bio Meksikanac Juan Carlos Osorio. 

Dok se Neymar vrti kao da je netko uključio centrifugu, svijet se sprda s njim...

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 20

  • cassini 07.07.2018.

    bahat padavičar...

  • 07.07.2018.

    Marko nisi ovako pisao o njemu dok je bio u Barceloni već sad kad vidiš da se čitav svijet sprda sa njim eto i ti se dozvao pameti iako smo i mi pojedini čitatelji sugerirali na ovo dok je još bio u barceloni samo očito da vas nije briga za mišljenje čitatelja nego tamo nekih portugalaca i još tko zna koga. Isto tako nam i reprezentacija ne valja dok nam drugi ne kažu da smo top i onda svi pišete da smo top. Sprdate se sa Lukom o ne sjećam se a sada vam je odjednom idol. Ne pišete onako kako bi trebali pisati nego sramotite struku i pišete ono što ljudi žele čuti pa taman to i laž bila.

  • goranko5 06.07.2018.

    Kad prestane sa nogometom, nek si Neymar razmisli o Holywoodu možda ga uzmu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare