To je to što me zanima!

Hitzfeld pozvao Gavranovića: Mario je budućnost Švicarske

Ottmar Hitzfeld, izbornik švicarske reprezentacije uvrstio je na popis kandidata za kvalifikacijsku utakmicu za Euro s Bugarskom i 21-godišnjeg Marija Gavranovića...
Vidi originalni članak

Švicarac hrvatskih korijena Mario Gavranović (21) uvršten je na popis švicarskih nogometaša za kvalifikacijku utakmicu G skupine za Europsko prvenstvo u gostima kod Bugarske.

Na Hitzfeldovom popisu od 21 nogometaša po prvi puta se našao Schalkeov napadač koji će, ako ga Hitzfeld uvede u igru, izgubiti i svaku šansu da odjene kockasti dres. Gavranović je u svojim izjavama i sam nagovještavao da se odlučio za Švicarsku, a ne za Hrvatsku.

- Od kada sam profesionalan nogometaš, sasvim mi je jasno bilo da ću odabrati Švicarsku. Bude li me gospodin Hitzfeld pozvao, rado bih zaigrao protiv Bugara – govorio je Gavranović.

Poziv je sada i stigao. Upravo Gavranovićevo uvrštenje je bila i glavna tema novinske konferencije u restoranu u Riehenu, gdje je Hitzfeld objavio svoj popis.

- Pozdravljam dolazak Marija u našu reprezentaciju. Vrlo je važan igrač za nas, posebno zbog toga jer je zanimljiv nogometaš za budućnost švicarske reprezentacije – izjavio je Hitzfeld.

Hitzfeldov popis za Bugarsku:

golmani: Marco Wölfli (Young Boys), Johnny Leoni (Zürich), Germano Vailati (St. Gallen)

braniči: Stephan Lichtsteiner (Lazio), Stephane Grichting (Auxerre), Francois Affolter (Young Boys), Steve Von Bergen (Cesena), Reto Ziegler (Sampdoria)

vezni igrači: Valon Behrami (Fiorentina), Gelson Fernandes (Chievo), Gokhan Inler (Udinese), Blerim Dzemaili (Parma), Pirmin Schwegler (Eintracht Frankfurt), Xavier Margairaz (Zürich), Xherdan Shaqiri ( Basel), Valentin Stocker ( Basel)

napadači: Alex Frei (Basel), Marco Streller (Basel), Mario Gavranović (Schalke), Hakan Yakin (Lucerne), Eren Derdiyok (Bayer Leverkusen)

Idi na 24sata

Komentari 60

  • vaha23 19.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • cosmo 19.03.2011.

    logican izbor

  • AlexanderBajlovic 19.03.2011.

    11bili..slazem se s tobom!! Takvih igraca imamo dost u hrvatskoj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare