To je to što me zanima!

Hitzfield o Mandžukiću: Jaki napadači su potrebni Bayernu

"Naravno da je dobra stvar što će Gomez imati konkurenciju. Klubu su potrebni jaki napadači, čak i na klupi. To je ono što je Bayernu nedostajalo prošle sezone."
Vidi originalni članak

Nekadašnji trener Borussije Dortmund i Bayerna Ottmar Hitzfeld dao je intervju za Bild u kojem je progovorio i o ovoljetnim pojačanjima bavarskog kluba…

Za nas je zanimljiv njegov osvrt na napadačke prinove Bayerna - hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića i Peruanca Claudija Pizarra.

- Naravno da je dobra stvar što će Mario Gomez imati konkurenciju. Klubu su potrebni jaki napadači, čak i na klupi. To je ono što je Bayernu nedostajalo prošle sezone. No, Gomez je čvrst i dobro će se snaći u takvoj situaciji - naglasio je izbornik švicarske reprezentacije koji očito smatra da Ivica Olić prošle sezone nije bio dovoljno kvalitetna zamjena za Gomeza.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • SonjaJasminBenić 25.07.2012.

    problem ce mu vise stvarati pizzaro,koji sa 33.god.i dalje trpa kao lud,jer gomez ce kad tad morati odmoriti,a onda je pitanje koga ce haynkes prvog poslati u vatru!!!sreca po naseg mandu on moze i na krilu posto se tamo desava puno vise ozlijeda(robbery)!,a i tamo mu je konkurencija shaqiri koji takoder ima potencijala za prvi sastav!sretno..

  • Krumpir 25.07.2012.

    hitzfield ? koji je taj....meni je poznat samo Hitzfeld ...a sto se tice mandze,nema sanse uc u prvu momcad dokle god ce igrat s jednom spicom....eventualno ako ga ubaci na neku drugu poziciju....Politika bayerna je imati sto vise njemackih igraca (po mogucnosti reprezentativaca) u prvoj momcadi....

  • Gerro 25.07.2012.

    mandžo ce ulazit u igru tamo oko 70-te minute i to je prilika da iskoristi svoje šanse.ali definitvno ce se trebat potrudit..valjda nebu gomez opet imao tak dobru sezonu ko proslu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare