To je to što me zanima!

HKS organizira All Star 3 dana prije utakmice Zadra i Splita...

Hrvatsko košarkaški savez organizirao je All Star utakmicu u Požegi samo tri dana prije utakmice Zadar - Split koja bi mogla odlučiti o ostanku u regionalnoj ligi
Vidi originalni članak

Da nije smiješno, bilo bi tragično i obratno, da nije tragično bilo bi smiješno. Tri dana uoči utakmice zadnjega kola ABA lige, u kojem će se u Višnjiku sastati Zadar i Split i vrlo vjerojatno odlučiti o opstanku u regionalnom društvu, Hrvatski košarkaški savez organizirao je u Požegi All Star utakmicu, na koju je pozvao po tri igrača Splita i Zadra, te trenera Zadrana Antu Nazora!?

Pozvani su Vedran Vukušić, Filip Kraljević i Josip Sobin s jedne, te Romeo Travis, Franko Kaštropil i Marko Ramljak s druge strane.

Odavno je već jasno kako vodstvo HKS-a ne zanima što se događa u klubovima, no ovo je doista prevršilo svaku mjeru, zar je moguće da ih baš ovoliko nije briga?

Idi na 24sata

Komentari 4

  • grgusan 14.03.2013.

    nemamo radica,nemamo suce SAMO JEDNO ZADARSKO SRCE!

  • Florida 14.03.2013.

    pa sta je tim ljudimaa? sta oni zele ucinit od nasi klubova da mi je znat?

  • zof 14.03.2013.

    HKS ??? Je li to možda organizacija Danko Radić i 7 poslušnih patuljaka ??? Kako je taj terninator uspio upropastiti jedan trofejni sport mogle bi se knjige napisati..Muka mi je kad se spomene uopće njegovo ime..Ovakvo nešto može se samo u Hrvatskoj događati. Kad košarke u Hrvatskoj nestane, kad čistačica zaključa dvoranu i baci ključ, e onda će Danko možda razmisliti da bude funkcioner u nekom drugom sportu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare