To je to što me zanima!

Hladni k'o špricer! Velšani su provocirali, Hrvati se nasmijali

Hrvatska nogometna reprezentacija gostuje u Cardiffu gdje će igrati protiv Walesa, a naši navijači su u respektabilnom broju stigli bodriti Vatrene. U gradu su od ranog jutra, a nisu pali na provokacije Velšana
Vidi originalni članak

Velšani su pokušali isprovocirati sukob, ali hrvatski se navijači nisu dali isprovocirati! Mladić je u Cardiffu 'srednjakom' pozdravio gospodina u trenirci Hrvatskog nogometnog saveza, kao i okupljene navijače koji su se samo nasmijali na ovakve pokušaje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očekuje se da će Vatrene na stadionu engleskog drugoligaša bodriti oko 1600 hrvatskih navijača. Izabranici Zlatka Dalića bi u Cardiffu mogli osigurati plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine. Nakon što je prestala kiša u Walesu hrvatski su navijači izašli na ulicu i zapjevali.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo je i onih koji su pozdravili naše navijače i u dobrom tonu i uz par fotografija nastavili čekanje do početka utakmice.

POGLEDAJTE GALERIJU

Idi na 24sata

Komentari 59

  • pesoholik 14.10.2019.

    Trebali su ih izut iz cipela

  • Rvat12 13.10.2019.

    Nisu oni bili hladni ko spricer... vec svi znaju kakve su tamo kazne za tucu na ...prvo istraga 3 mjeseca...onda te opale po djepu.... nije to Kroejsa...

  • 13.10.2019.

    Uhhhh sto ga ovaj u crvenom šuškavcu HNS nije suknuo ovog malog krelca tak da ga izuje iz cipela!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare