To je to što me zanima!

Hleb: Fabregas je najveći egocentrik kojeg poznajem

Bjeloruski veznjak u dresu Arsenala u posljednje vrijeme na sve načine pokušava otići iz Londona, a ovom izjavom došao je korak do 'uspjeha'
Vidi originalni članak

Lopta je stalno kod njega, on je jedini koji smije pucati kada god hoće, radi što želi... U igri me potpuno guši, nikako ne mogu doći do izražaja jer je on zadužen baš za sve, izjava je kojom je Aleksandar Hleb vrlo vjerojatno sam sebi potpisao "otpusno pismo" iz Arsenala. No baš je to ono što je Bjelorus i želio.
- Baš zbog Cesca Fabregasa želim otići iz Arsenala. Taj momčad je najveći egocentrik kojeg poznajem  među nogometašima. Želim ići u Barcelonu - kaže predvodnik reprezentacije koja će igrati protiv Hrvatske u kvalifikacijama za SP 2010.
Hleb je u Arsenal stigao iz Stuttgarta  u ljeto 2005. i u tri sezone je odigrao 89 utakmica za klub s Emiratesa. Zabio je sedam golova, a sam je uvjeren da je mogao dati Arsenalu puno više. No nije, zbog Fabregasa, ali i zbog - Arsena Wengera.
- Nije me znao iskoristiti na pravi način, momčad je rasporedio na potpuno pogrešan način - kaže Hleb.
No uloga i pozicija u momčadi nije i jedino što 27-godišnji Rus zamjera francuskom menadžeru.
- Taj čovjek potpuno je nedosljedan. Prvo gori od želje da odem, pa kaže da bi bio tužan ako odem. Ništa mi kod Wengera nije jasno - dodao je Hleb, za kojeg je interes, uz Barcelonu, pokazao i milanski Inter. No bilo je to još prije Mourinhova dolaska.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_35025 21.05.2009.

    ajde molim te..fabregas je najbolji igrac na svijetu..=)...voilim ga jako..

  • Arsenalgirl 13.07.2008.

    Pokrenimo peticiju za smaknuće Hleba.... Ja prva potpisujem....

  • Franky01 08.07.2008.

    bola Helb ušuti... bolji je Fbregas od tebe 100 put.. Najbolji je igrač na svijetu..a ti mu nisi ni do koljena...sad doviđenja i ne seri više..

Komentiraj...
Vidi sve komentare