To je to što me zanima!

Barça je prodala Ronaldinha jer je na treninge dolazio - pijan!

'Ronaldinho i Deco su dolazili pijani na trening. Znate zašto ih je Barcelona prodala? Zato što su se bojali da ne izgube Messija', priznao je Aleksandr Hleb iskreno za katalonski Sport
Vidi originalni članak

Bjeloruski nogometaš Aleksandr Hleb (38) ušao je u pozne igračke godine, ali je i dalje velika nogometna ikona.

Nedavno mu je istekao ugovor s BATE Borisovim, a mislima je već u mirovini. Prisjetio se nekih zanimljivih dana iz Arsenala i Barcelone, dva kluba koja su uvelike obilježila njegovu karijeru.

- Ronaldinho i Deco su dolazili pijani na trening. Znate zašto ih je Barcelona prodala? Zato što su se bojali da ne izgube Messija - rekao je Hleb iskreno za Sport.

Prije Barcelone igrao je za londonski Arsenal. Arsene Wenger ga je obožavao, ali su ga 'topnici' svejedno prodali za 17 milijuna eura.

- Kad mi je Wenger rekao da je pitanje sata kada ću biti prodan, osjećao sam se uništeno. Bilo mi je teško prihvatiti da idem u Barcelonu. Wenger je učinio sve da ostanem u Arsenalu. Čak mi je i slao poruke kad sam bio na pecanju: 'Alex, ne želimo da odeš, trebamo te ovdje.' Plakao sam dok sam to čitao - rekao je emotivni bjeloruski veznjak pa dodao:

- Bio sam na odmoru i menadžeri su me uvjerili da trebam otići u Barcelonu. Da budem iskren, nisam baš ni sam razumio što radim. Nakon nekog vremena sam shvatio da uistinu napuštam Arsenal - završio je Hleb.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 27.06.2019.

    Jedini igrac kojega se moze nazvat carobnjakom!! Ovo ostalo je manje vise tu negdje,ali on...ismijavao se sa protivnicima!

  • Space Burek 26.06.2019.

    Ovo s Ronaldinhom i Decom je bilo svima jasno cim su se toliko udebljali ali i takav Ronaldinho je bio cudo... kada se njemu igralo onda je bio najbolji na svijetu ali brzo je izgubio motivaciju kao i 99% brazilaca. A ovo sto Hleb govori o odlasku iz Arsenala je cirkus... da je toliko zelio ostati ostao bi jer ga nitko ne moze otjerati iz kluba ako je pod ugovorom osim ako mu ne isplati odstetu. Pozalio je jer se nije uklopio u Barcin stil igre a to je i sam izjavio nekoliko puta... cak je rekao da nije uopce zelio slusati sto Pep zeli od njega.

  • Kuco11 26.06.2019.

    Ikona je ovaj Hleb, bas ikona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare