To je to što me zanima!

Hleb: Ukrajinci su 'kupili' suca protiv Bjelorusije

Najbolji bjeloruski nogometaš koristio je \\'tešku artiljeriju\\' u razgovoru o prvoj utakmici kvalifikacija za SP. Teško je optužio pobjednike Ukrajince...
Vidi originalni članak

U tijeku je bila 92. minuta, semafor je pokazivao 0-0. Anatolij Timoščuk je ušao u bjeloruski šesnaesterac, pao, a sudac Rizzoli bez previše razmišljanja je pokazao na bijelu točku. Siguran realizator za pobjedu Ukrajine nad Bjelorusijom u Lavovu zabio je novi/stari Milanov napadač Andrij Ševčenko.
- Odmah sam shvatio da su Ukrajinci u toj utakmici kupili suca - u najavi druge utakmice u skupini, protiv slabašne Andore, 'ispalio' je najbolji igrač Bjelorusije Aleksandr Hleb.
Posezanje za tako teškim optužbama nije uobičajeno u nogometu, pogotovo kada za ovakve tvrdnje nema čvrstih dokaza. I zato je za očekivati da će Hleba dočekati sankcije iz Uefe. Krovna europska nogometna organizacija jednostavno ne dopušta komentiranje suđenja, pogotovo ne na ovakav način.
- Ne treba to uzimati posebno ozbiljno, Aleksandr je emotivan momak i iz njega progovaraju baš te emocije - pokušao je strasti smiriti Hlebov menadžer. No pitanje je hoće li mu i koliko pomoći intervencija menadžera...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare