To je to što me zanima!

Hmelj mu nije pomogao: Popio pivo tijekom borbe pa izgubio

MMA borac Paulo Bananada odlično je otvorio prvu rundu protiv Peruanca Johnnyja Iwasakija i odlučio se nagraditi. Vidio je u prvom redu jednog navijača kako pije pivo, pozvao ga i rekao da mu 'posudi' čašu...
Vidi originalni članak

U borilačkim sportovima borci tijekom mečeva prolaze kroz razne faze i najmanja sitnica ili trenutak može promijeniti meč. Tu su učestali razgovori s trenerima u pauzama između rundi, a jedan borac je umjesto čašice razgovora s trenerom, odlučio popiti čašicu piva!

MMA borac Paulo Bananada odlično je otvorio prvu rundu protiv Peruanca Johnnyja Iwasakija i odlučio se nagraditi. Vidio je u prvom redu jednog navijača kako pije pivo, pozvao ga i rekao da mu 'posudi' čašu. Bananada je uzeo čašu piva i iskapio je u sekundi, a to se baš nije svidjelo njegovom treneru koji ga je udario po nozi.

Pivo očito baš ne djeluje najbolje na Bananadu jer je Iwasaki u sljedećim rundama potpuno preokrenuo meč i odnio pobjedu. 

Iako je izgubio, njegov potez oduševio je obožavatelje.

- Ne nose svi heroji plašteve - napisao je jedan, a drugi je dodao:

- Bananada je na drugoj razini.

No očito nije oduševio svog trenera koji je bio ljutit kao ris nakon borbe na svog borva koji pak nije mogao protiv žeđi i podlegao je zovu hmelja i ječma, koji su ga ipak ovaj put nokautirali.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare