To je to što me zanima!

HNK Gorica i Fulham u Londonu potpisali ugovor o suradnji

'U to uključujem suradnju u stručnom radu, zajednički marketing, razmjenu informacija važnih za obje strane, baziranih na razvoju i razmjeni igrača, prvenstveno kroz skauting oba kluba, rekao je Črnko
Vidi originalni članak

Iznimno smo zadovoljni načinom komunikacije i opcijama suradnje koju smo dogovorili uz obostrano razumijevanje. Uvjeren sam da će ova suradnja u godinama koje su pred nama donijeti brojne benefite, prvenstveno za Goricu, a onda i za Fulham, rekao je predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko nakon potpisivanja ugovora s engleskim Fulhamom.

Neposredno prije odigravanja utakmice 32. kola engleskog Championshipa između FC Fulhama i FC Peterborough Uniteda, na stadionu Craven Cottage u Londonu, hrvatski je prvoligaš potpisao ugovor o suradnji s Englezima.. U ime vodećega kluba Championshipa ugovor je potpisao direktor odjela razvoja nogometa Huw Jennings, a u ime HNK Gorice predsjednik kluba Nenad Črnko.

- U to uključujem suradnju u stručnom radu, mogući zajednički marketing, razmjenu informacija važnih za obje strane Ugovora, baziranih na razvoju i mogućoj razmjeni igrača, prvenstveno kroz skauting oba kluba, a u skladu s propisima FIFA-e, EFL-a, FA-a, HNS-a i HNL-a - rekao je Črnko.

Kontakti između klubova o realizaciji ove suradnje traju posljednjih nekoliko mjeseci, a sve je završeno potpisom u britanskoj prijestolnici.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Slajzerizer 28.02.2022.

    Bravo

  • domba18 28.02.2022.

    Daj Mitrovića 🤣

  • Sivonja78 28.02.2022.

    A vidjet ćemo hoće li nešto proizaći iz te suradnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare