To je to što me zanima!

HNK Rijeka i službeno je dobila nove vlasnice: To su Tea i Anna

Na ovaj način šaljem poruku da mladi moraju biti uključeni u rad kluba. Na nama iskusnijima i starijima je da pomognemo svojim savjetima i iskustvom, objasnio je Damir Mišković
Vidi originalni članak

Tri dana prije isteka 2017. godine Hrvatski nogometni klub Rijeka prešao je iz vlasništva tvrtke Social Sport Talijana Gabrielea Volpija u vlasništvo tvrtke Teanna Limited iz Londona vlasnica Matee i Anne Mišković, kćeri Damira Miškovića.

- Rijeka mora ići naprijed u svim segmentima. Na ovaj način šaljem poruku da mladi moraju biti uključeni u rad kluba. Na nama iskusnijima i starijima je da pomognemo svojim savjetima i iskustvom - objasnio je svoju odluku Mišković u razgovoru za Novi list.

- Zahvaljujemo gospodinu Volpiju i Social Sportu na podršci koju su nam pružili proteklih pet godina. Današnjim ugovorom o primopredaji Social Sport predao je upravljanje klubom Teanni Limited - rekao je novi/stari predsjednik Rijeke i istaknuo:

- Postupak promjene vlasništva bit će službeno gotov nakon što Ured za sport izda i administrativno odobrenje.

VRAĆA SE U HNL? Eduardo na Rujevici: Više on treba Rijeku nego ona njega...

Mišković je na čelo Rijeke došao ulaskom Volpija u klub, a u kratko vrijeme sanirao je financije, posložio strukturu kluba, izgradio nogometni kamp na Rujevici i odveo klub do senzacionalne dvostruke krune.

"S obzirom na povijesne uspjehe HNK Rijeka pod Miškovićevim vodstvom, ovaj je potez jamstvo da će riječki prvoligaš i u narednim sezonama ostati u samom vrhu hrvatskog nogometa", priopćili su iz kluba.

Prvi čovjek Rijeke u svibnju je, zajedno sa suprugom Snježanom, imao još dva razloga za zadovoljstvo. Naime, njihove su kćeri Matea i Anna diplomirale u Švicarskoj...

Idi na 24sata

Komentari 92

  • MarioRonjak 30.12.2017.

    Hahahaha strašno...

  • Joker 🃏 29.12.2017.

    Koliko samo zavisti i ljubomore. Pa ljudi moji zašto vam toliko smetamo, zašto nas toliko ne volite? Očito smo prošlogodišnjom duplom krunom postali još veći neprijatelji. Dajte ohladite malo, istina ni krive ni dužne su dobile HNK Rijeku koju nemaju pojma vodit, ali opet neka pokušaju, mlade su i zašto nebi uspjele, malo pozitive nebi škodilo a vi lupajte minuse koliko hoćete jer pametnijega posla očito nemate.

  • 29.12.2017.

    Curama je nogomet hobi, ali kuže se u biznis 🕵

Komentiraj...
Vidi sve komentare