To je to što me zanima!

'HNL me je dobro pripremio za Bundesligu, a sad u borbu za LP'

"Bayern je malo predaleko, ali Dortmund, Leverkusen, Gladbach i mi se borimo za mjesta koja nude prolazak u LP. Hoćemo li imati manji ili veći odmor? Za Ligu prvaka se treba platiti svaka cijena", smatra Olmo
Vidi originalni članak

Odlično mi je u Bundesligi. Jako sam sretan što se sve vratilo u normalu i da smo mogli odigrati prve utakmice nakon stanke. Ostalo je još nekoliko utakmica, trudimo se ući u Ligu prvaka, nisu još sva mjesta popunjena, borba će trajati do kraja, najavio je Dani Olmo, nekadašnji igrač Dinama, a sadašnji Leipziga za koji se kaže, nije morao posebno pripremati.

POGLEDAJTE VIDEO: Dani na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stigao sam ovdje nakon dobre predsezone. Bio sam dobro pripremljen fizički. Predsezona u Hrvatskoj je dosta jaka, tako da se nisam morao puno pripremati za sezonu u Njemačkoj. Intenzitet je ovdje malo jači, a bilo mi je samo čudno što nisam nikoga poznavao, ali imao sam dobar osjećaj - rekao je Olmić.

Borba za Ligu prvaka

- Prije nego zaigramo protiv Dormunda imamo još dvije utakmice, a svi su nam bodovi bitni zbog borbe za Ligu prvaka. Bayern je malo predaleko, ali Dortmund, Leverkusen, Gladbach i mi se borimo za mjesta koja nude prolazak u LP. Znamo da se LP igra u kolovozu, tako da ćemo imati vremena pripremiti se. Sve će ovisiti kako šefovi odrede, hoćemo li imati manji ili veći odmor. Za Ligu prvaka se treba platiti svaka cijena - smatra Olmo. 

U španjolskoj reprezentaciji ga i dalje obožavaju.

- U kontaktu sam s Luisom de la Fuenteom. Nedavno mi je baš on u jednom intervjuu postavio pitanje  - pojašnjava Dani svoj odnos s izbornikom koji o njemu uvijek govori biranim riječima.

BORUSSIA - HERTHA 1-0 Dortmund i dalje lovi Bayern: Can projektilom srušio Herthu

Kao i drugim igračima, ni Daniju se ne sviđa igrati bez publike.

- Čudno je, posebno nakon gola. Stvarno sam htio proslaviti sa svima, a na kraju je to bilo dosta hladno. Ali najbitnija je sigurnost i zdravlje. Ako ne možemo, ne možemo. Šteta je jer je nogomet bez gledatelja posve drugačiji, ali tako je kako je. Nastavit ćemo se boriti i za naše navijače. Siguran sam da nas sada gledaju od doma - govori.

USKORO POTVRDA UEFE Detaljan plan za završnicu LP-a

Tko je bio zainteresiran iz Serie A?

Prije dolaska u Lepzig za Olma se raspitivao i klub iz Serie A. Nagađa se da je to bio Milan, ali Olmo ne želi otkriti. 

- Bio je jedan klub zainteresiran, ali ne mogu vam reći ništa više. Na kraju sam se odlučio za Leipzig. Razmislio sam i smatram da je to najbolja opcija za mene i najbolji korak koji sam mogao napraviti u svojoj karijeri. Pozivi Markusa Kröschea i Juliana Nagelsmanna su me uvjerili u to.  Rekli su da imaju projekt za budućnost i uvjerio me način na koji rade s mladim igračima. Mislim da Leipzig ima najmlađu ekipu u Bundesligi i to me motiviralo da dođem ovdje i napredujem još u svojoj karijeri - zaključio je razgovor za AS Dani Olmo.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bili_os 10.06.2020.

    Olmić je uvjerljivo najslabija karika Red Bulla.

  • EchteLiebe 10.06.2020.

    Sretno Danijele, akobogda i u nasoj repestaciji uskoro

  • Nk_Eszek 10.06.2020.

    Je li on Hrvat? Zašto se toliko njega reklamira? Tko je on?

Komentiraj...
Vidi sve komentare