To je to što me zanima!

HNS će pomilovati Pajača: Mora uhvatiti formu za Ligu prvaka...

Razmotrit ćemo da Pajača i Jovića vratimo za zadnja tri kola. I sedam kola je dovoljno velika kazna za suce, najavio je šef Sudačke komisije Hrvatskog nogometnog saveza, Ante Kulušić
Vidi originalni članak

Trebala je biti fešta hrvatskog nogometa, ispao je cirkus s nasiljem. Polufinale Kupa, 31. svibnja na Rujevici. Rijeka-Osijek, povratak nogometu nakon korona-pauze. Završilo je 3-2 za Rijeku koja će 1. kolovoza u šibenskom finalu braniti trofej protiv zahuktale Lokomotive.

VIDEO: INCIDENT NAKON POLUFINALA KUPA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poslije utakmice na parkingu je Osijekov igrač Eros Grezda nasrnuo na Rijekinog napadača Antonia Čolaka, a za vrijeme utakmice glavni sudac Igor Pajač i VAR-arbitar Fran Jović zajedno su uspjeli:

  • ne vidjeti crveni karton gostujućem igraču Danijelu Lončaru već u 4. minuti
  • neopravdano isključiti Osijekovog veznjaka Laszla Kleinheislera u u 56. minuti
  • dosuditi nepostojeći penal za Rijeku u 73. minuti

Tri kardinalna kiksa, na svoj način svaki za sebe sa izravnim reperkusijama po konačni ishod.

Digla se kuka i motika, a Sudačka komisija Hrvatskog nogometnog saveza pregledala je snimke pa i Pajača i Jovića poslala na hlađenje - do kraja sezone.

No, riječ od dvojici arbitara koji su hrvatski međunarodni suci pa je mjesec dana kasnije, javljaju SN, priča ipak ublažena:

- Prvotna je procjena bila da ih moramo drastično kazniti kako bi smirili tenzije i drugim sucima omogućili bolje uvjete za rad. Jović i Pajač su međunarodni suci te će u kolovozu suditi utakmice pretkola Lige prvaka i Europske lige. A ne bi bilo dobro da ih dočekaju bez utakmica. U utorak imamo sastanak Komisije za suce i... Razmotrit ćemo da ih vratimo za zadnja tri kola. I sedam kola je dovoljno velika kazna za suce - najavio je za Sportske novosti šef HNS-ove Sudačke komisije, Ante Kulušić.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ponosna slavonija 03.07.2020.

    Ove suce treba doživotno zabraniti suđenje i lupit svakome 20000 eura kazne. Šta su napravili od utakmice sramota. Koju ligu prvaka će ove bundeve suditi i nadzirat pa

  • PredragKišurek 03.07.2020.

    Hahaha ha naš HR mentalitet on je sudačka sramota takav sudac netreba više suditi ni na kirbajima neoprostiv šta je napravio namjerno oštetiti klub bilo koji je nedopustivo. To je isto da sudac u pravosuđu oprosti UBOJICI što je namjerno ubijo čovjeka. Ali očigledno da su nam svi suci u bilo kojim kriterijima potlačeni od profiteri i Države FUJJJJJ.

  • Porto1x2 03.07.2020.

    Nije rekao da ce suditi ligu prvaka, vec PRETKOLO lige prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare