To je to što me zanima!

HNS dao Hajduku licenciju, ali Dugopolje je rezerva za Poljud

Poljud ne zadovoljava sve uvjete pa je licencije za Uefino natjecanje i 1. ligu Hajduk dobio uz uvjet korištenja alternativnog stadiona Hrvatskih vitezova u Dugopolju...
Vidi originalni članak

Odjel za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza u ponedjeljak je završio postupak licenciranja za Prvu HNL iduće sezone. Licencije je ukupno dobilo 13 klubova. U prvom krugu su ih dobili Dinamo, Istra 1961, Lokomotiva, Slaven Belupo, Rijeka i drugoligaš Inter, a u drugom Cibalia, Hajduk, Hrvatski dragovoljac, Osijek, Split, Zadar i Zagreb. Tako je priča o licencijama završila kao i svake sezone, rijetko tko na kraju ne uspije ispuniti minimum zahtjeva koje traži HNS. 

U najvećim problemima je Hajduk. Naime, splitski klub još nije uspio pribaviti sve potrebne dozvole za odigravanje prvenstvenih utakmica na Poljudu jer ne zadovoljava sve uvjete pa je licencije za Uefino natjecanje i Prvu ligu dobio uz uvjet korištenja alternativnog stadiona Hrvatskih vitezova. Spasio ih je drugoligaš!

Ne prođe li Poljud, 'bili' bi mogli igrati u Dugopolju.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • piramida 20.05.2014.

    ovoje sramota hrvatskog nogometa ,oke nije dobijo licencu i ne treba je dobiti ako ne zadovoljava kriterije , mislim da ni maksimir ne moze danasnje kriterije zadovoljiti jer je nesiguran stadijon i prava rusevina nema svjetla na stubistu nema WC -ja ljudi pisaju u liftove koji nisu u funkciji i td velika sramota za hrvatski ponos.

  • macakani1403 20.05.2014.

    Dinamovac sam, ali realno Maksimir zadovoljava a Poljud ne? Glupost.

  • iMac 20.05.2014.

    ... jedan ulaz je za 2,5 cm uži i oni grmovi ispod semafora nisu pravilno podšišani, travki treba biti točno 56.345.234 a ima ih 56.345.233...*ebi ga ne moš na sve pazit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare