To je to što me zanima!

HNS i policija napravit će novi sporazum, u njegovoj izradi će sad sudjelovati i navijači

Događaji nakon posljednjeg derbija između Dinama i Hajduka primorali su čelnike da dogovore novi način organiziranja utakmica, a u tome će sad sudjelovati i navijači te će se uzeti praksa s međunarodnih utakmica
Vidi originalni članak

Kao što je i najavio predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić, Hrvatski nogometni savez objavio je zaključke sa sastanka na kojem su još prisustvovali predstavnici Dinama, Hajduka i Policije. 

ODRŽALI SASTANAK Jakobušić najavio promjene i okrznuo Antolića: Znate onu, nemoj se hrvati sa svinjama...

U konstruktivnoj atmosferi i nakon razmjene mišljenja utvrđeni su sljedeći zaključci:

1. Pozivaju se svi dionici nogometnih utakmica da se pridržavaju propisa koji se odnose na sigurnost na sportskim natjecanjima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

2. Zaključit će se sporazum između Ministarstva unutarnjih poslova i Hrvatskog nogometnog saveza o provedbi mjera kod utakmica visokog rizika i utakmica na kojima se očekuje veći broj gostujućih navijača. Pri tomu će se uzeti u obzir postojeća dobra praksa s domaćih i međunarodnih utakmica. Sporazum će biti sastavljen do početka nove natjecateljske godine odnosno utakmice Superkupa.

3. Klubovi navijača bit će pozvani da se uključe u izradu navedenog sporazuma na način da daju svoje prijedloge i ukažu na uočene probleme.

Dogovorena je i stalna komunikacija predstavnika Saveza, klubova i policije vezano uz pripreme i provođenje utakmica nogometnih natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Tko sere 15 27.05.2022.

    Jakobušić radi odličan posa 🥂

  • debil iz nina 🇩🇪 27.05.2022.

    Auuu Presjednik prevagnuo u promjenama … gusenje u zagorju 😂

  • mrmagdens 27.05.2022.

    prvo napravite stadione...htijeli bi da navijači budu kao u engleskoj...a dođes na maksimir i sjedis ko čulum na golom betonu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare