To je to što me zanima!

HNS se boji izbacivanja: Neće biti prodaje karata za Belfast

NOGOMETNI APSURD Savez ne prodaje navijačima karte zbog straha da ga ovi ne izbace iz kvalifikacija za SP. Hrvatski navijači neće moći kupiti karte za Sjevernu Irsku preko HNS-a
Vidi originalni članak

Island pred praznim tribinama na Maksimiru 12. studenog pa gostovanje u prijateljskoj utakmici u Belfastu protiv Sjeverne Irske 15. studenog.

Pred Vatrenima su dvije utakmice u studenom, ali na obje neće biti hrvatskih navijača. Islanđani stižu na prazni Maksimir što je kazna koju Hrvatska odrađuje zbog nedavnog koketiranja s ustašstvom. No prodaje karata neće biti ni za Sjevernu Irsku.

HNS je objavio kako se za to odlučio iz sigurnosnih razloga.

"Hrvatski nogometni savez odlučio je iz sigurnosnih razloga kako za utakmicu protiv Sjeverne Irske neće napraviti dogovor sa savezom domaćinom oko navijačke tribine za hrvatske navijače te stoga neće biti moguća kupnja ulaznica za navedenu utakmicu preko Hrvatskog nogometnog saveza", objavio je Savez na službenoj stranici.

Podsjećamo, Fifa je zbog sramotnih ustaških povika na utakmicama protiv Izraela i Mađarske kaznila HNS s dvije utakmice bez navijača u kvalifikacijama za SP.

Iz Saveza su odlučili kako je bolje ne riskirati novu kaznu te su se odlučili kako neće prodavati ulaznice čime su se ogradili od odgovornosti za navijače koji odluče potegnuti do Sjeverne Irske u svom aranžmanu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • hej dude 08.11.2016.

    a šta je s klošarima koji su radili nerede u Francuskoj..jesu kažnjeni..u kojoj je to fazi..ili se šeću i uživaju u slobodi

  • UrbaniDesnicar 08.11.2016.

    Pravilno! Dok god Udbasi i Jugokomunjare upravljaju ovom zemljom, sve utakmice treba igrati u Dijaspori! Sto se FK Orjune tice, niti Pusnik, niti jedan drugi trener na kugli zemaljskoj, ne mogu spasiti ovu sramotu od kluba koja jos nosi sveto ime HAJDUK! Sve je pocelo prije par godina kad je postavljena CRVENA uprava i osnovana privatna ORJUNASKA udruga "njihov Hajduk". Istom upravlja svastikar Ostoja Rankovic a Sdp preko njih pere lovu! Crtanje svastike,neredi na Euru..., sve je to planski smisljeno u glavama onih koji mrze sve sto je Hrvatsko! Da bi apsurd bio veci, ti isti jugochetnici poslije idu paliti svijece za Vukovar i poginule branitelje? Zalosno,tuzno i jadno!

  • NIAGARA 07.11.2016.

    Gadljivo do bola. Pa za koga igra ta reprezentacija za punit novcanike pojedincima u HNS ili za narod. Sramota nad sramotama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare