To je to što me zanima!

Povjerenik HNL-a prijavio Livaju i Subašića disciplinskom sucu

Temeljem ovlasti iz Propozicija natjecanja HT Prve lige, povjerenik za natjecanje prijavio je Livaju i Subašića disciplinskom sucu i povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika, piše HNS
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez objavio je na službenim stranicama da je povjerenik za natjecanje HT Prve lige, Josip Brezni, po službenoj dužnosti prijavio igrače Marka Livaju i Danijela Subašića, disciplinskom sucu HT Prve lige.

POGLEDAJTE VIDEO:Livaja i Subašić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Temeljem ovlasti iz Propozicija natjecanja HT Prve lige, povjerenik za natjecanje prijavio je Livaju i Subašića disciplinskom sucu zbog neprimjerenog ponašanja i povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika - piše na službenim stranicama HNS-a.

Podsjetimo, nakon što je Hajduk u derbiju 18. kola Prve HNL na Maksimiru pobijedio Dinamo s 2-0, Livaja i Subašić su tijekom slavlja zajedno s navijačima skandirali "mrzim Dinamo, srpsko ime to". 

Ranije se o ovom slučaju oglasio Hajduk koji je osudio bilo kakav govor mržnje te se ispričao. 

"HNK Hajduk kao klub i institucija osuđuje bilo kakav govor mržnje u svakom obliku i kontekstu te se ovim putem ispričavamo svima onima čiji su osjećaji povrijeđeni nepromišljenim potezima naših igrača.", napisali su, a cijeli slučaj komentirao je i Dinamo: 

"Što se tiče skandiranja igrača Hajduka koji su svojim „pjesmama“ promovirali uvredljiv i neprimjeren govor u javnom prostoru, očekujemo od HNS-a, kao ovlaštenog pokretača disciplinskih postupaka da u najkraćem roku poduzme sve kao u nekim recentnim slučajevima kada su nečije privatne poruke iskorištene za višemjesečne suspenzije. U ovom konkretnom slučaju nije se radilo o privatnim porukama nego javnom prostoru, i u potpunosti odgovara razlozima za pokretanje disciplinskih postupaka protiv onih koji su to učinili. Isto tako, očekujemo i od policije da provede izvide i utvrdi elemente prekršaja i/ili kaznenog djela i procesuira počinitelje", objavio je Dinamo.

POGLEDAJTE MEČ VEČERI NA FNC-u 4: IVAN ERSLAN I HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN:

 

Idi na 24sata

Komentari 375

  • Gordius33 08.12.2021.

    Mozete Livaji puhat pod prozore 😄

  • baba strumpf 08.12.2021.

    Nije stvar mrzim dinamo nego srpsko ime to ,a Dinamo već godinama promovira Hrvatsku i Hrvatski sport u svijetu pa mnogi mješaju lončiće

  • pospant 08.12.2021.

    Ako je sudac Bebek odgovarao zato sto je rekao istinu o Ajduku, onda moraju Ajduka igraci odgovarat i tocka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare