To je to što me zanima!

HNS: Obećavamo utakmicu u sljedećem mogućem terminu...

Hrvatski nogometni savez u priopćenju povodom otkazivanja prijateljske utakmice između Hrvatske i Zrinjskog obećao je navijačima susret u nekom drugom terminu
Vidi originalni članak

Puno se prašine podiglo oko otkazivanja prijateljske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije i Zrinjskog na pripremama u BiH. 

Nakon što je Zrinjski u priopćenju popljuvao Uefu, ali i prozvao Hrvatski nogometni savez, brzo je stiglo priopćenje iz HNS-a.

Naš savez obećao je prijateljima Vatrenih u BiH utakmicu u prvom sljedećem terminu. HNS u svom priopćenju dodaje kako žali zbog odgode utakmice, no procedura i odluke Uefe se moraju poštivati, dodaju.

HNS-ovo priopćenje:

"Hrvatski nogometni savez primio je dopis iz Uefe u kojem se uskraćuje suglasnost odigravanju prijateljske utakmice Zrinjski - Hrvatska 1. lipnja 2013.

HNS izražava duboko žaljenje što je Uefa uskratila suglasnost pa se utakmica u ovom terminu evidentno neće moći odigrati usprkos želji oba nacionalna saveza. HNS, naravno, poštuje proceduru i prihvaća odluku Uefe u čijoj je ingerenciji konačna odluka u dogovaranju međunarodnih prijateljskih utakmica reprezentacija.

Svim prijateljima i simpatizerima hrvatske reprezentacije u Bosni i Hercegovini Hrvatski nogometni savez obećava da će hrvatska reprezentacija u prvom mogućem sljedećem terminu - kada će to prema Fifinom kalendaru i aktivnostima reprezentacije biti moguće - odigrati ovakvu utakmicu.

Istodobno, Hrvatski nogometni savez veseli se pripremama i boravku u Međugorju gdje će hrvatska reprezentacija pronaći načine za druženje s hrvatskim navijačima."

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Jedini od svih 28.05.2013.

    Ovi hrvati iz BiH nikako da shvate da su bosanci...Ako im se gledaju utakmice hrvatske reprezentacije neka pokupe svoje prnje i pravac hrvatska.

  • Svebor BornaMitrović 27.05.2013.

    pa kakve su to utakmice po nekim hercegovačkim vukojebinama, kome je uopće palo napamet to organizirati?

  • LIVERPOOL FC_1 27.05.2013.

    HNS je navalio da reprezentacija baš igra u Hercegovini..., dakle u BIH, "među pravim Rvatnama"... Ma kakvi Slavonci, Dalmatinci, Istrijani... "Šta će njima Rvacka? Neće valjda ROĐO Rvacka igrat s Cibaliom, Hajdukom il sa Zadrom... ma ajde bolan da vidiš U NAŠEG Zrinjskog KAKI lijep stadion ima, JAŠTA tu ćemo mi igrat, U NAS, JEL SMO MI VEĆI RVATI OD SVIJU RVATA, MA NAJVEĆI... JELDE ROĐO?!" .......Sasvim slučajno ili NAMJERNO Velike Hrvatine koje su vodile ILI i dalje vode HRVATSKI nogomet U PROPAST upravo su (porijeklom) iz BIH: bivši preCjednik V.Marković (Bugojno),"trener svih trenera" i još puno toga M.Blažević (Travnik), diktator u HR-nogometu Zd.Mamić (Tomislavgrad), novi preCjednik D.Šuker (Livno), do 2011.god.šerif u sudačkoj organizaciji Ž.Širić (Derventa), S.Djedović (Gornji Vukšić, Brčko)... itd...itd... Zaključak: Moraš imat ROĐU da bi imo PROĐU!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare