To je to što me zanima!

HNS objavio: Šušak preuzima mladu U-21 reprezentaciju...

Članovi Izvršnog odbora HNS-a većinom glasova odlučili su da će dosadašnjeg izbornika Dražena Ladića na klupi U-21 hrvatske reprezentacije zamijeniti Ivo Šušak
Vidi originalni članak

Nasljednik Dražena Ladića na čelu mlade hrvatske nogometne reprezentacije do 21 godine bit će Ivo Šušak, objavio je HNS na svojoj službenoj stranici. Članovi Izvršnog odbora HNS-a većinom glasova odlučili su se za Šuška koji će se javnosti obratiti u utorak na konferenciji za novinare.

Šušak je trenersku karijeru počeo 1989. godine u Zagrebu nakon čega odlazi u slovensku Izolu. Trenirao je Osijek i Hrvatski dragovoljac prije nego što je tri godine (1997. - 2000.) bio izbornik mlade reprezentacije. 

U Mariboru i Dinamo Tbilisiju osvajao je naslove prvaka, a bio je i skaut Slavena Bilića. Nakon odlaska Špace Poklepovića s klupe Hajduka Ivo Šušak spominjao se glavni favorit za klupu Splićana, no na kraju od toga nije bilo ništa.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • headhunter 01.02.2011.

    pravi režimski trener. voli kimati glavom,a markoviću više i ne treba...

  • alphaBet365 31.01.2011.

    5600 KUNA ZARADA U SAMO MJESEC DANA! 16/21 POGOĐENIH LISTIĆA U SAMO 2 CIKLUSA. drugi tek traje. Svratite i uvjerite se u najbolji kladioničarski tim na blogeru. ANALIZE, PAROVI, PREPORUKE ULAGANJA, KLADIONICE, ZARADA -SVE NA JEDNOM MJESTU! alphabet365 . bloger . hr (spojeno)

  • Nestao-u-magli 31.01.2011.

    Napokon pravi izbornik za mladu repku !

Komentiraj...
Vidi sve komentare