To je to što me zanima!

HNS: Derbi se igra u nedjelju, Rijeka gostuje na Stanovima

Natjecateljska komisija HNS-a odlučila je kako se utakmica Hajduka i Rijeke mora odigrati ovu nedjelju. To zasigurno neće biti na Poljudu, a u igri su Dugopolje i Zadar
Vidi originalni članak

Zahtjev za odgodom Jadranskog derbija koji je HNS-u uputio Hajduk, a Rijeka pristala, nije prošao. Natjecateljska komisija Hrvatskog nogometnog saveza odlučila je da se utakmica 11. kola MAXtv Prve lige mora odigrati ovu nedjelju.

Odgodu je Hajduk zatražio zbog kašnjenja s izvođenjem radova na postavljanju novog travnjaka na Poljudu, ali imao je spremne i rezervne opcije za odigravanje koje će sad i iskoristiti. Prva je bila Stadion hrvatskih vitezova u Dugopolju, ali u pomoć "bilima" priskočio je i Zadar za koji su se u Hajduku na kraju i odlučili.

No i da se odlučio i za Dugopolje Hajduk ne bi mogao pružiti priliku svim pretplatnicima da nađu svoje mjesto na tribinama. Njihov je broj veći od 6000, a stadion u Dugopolju ima 5200 sjedećih mjesta. Osim toga, pet posto stadiona treba osigurati pripadnicima Armade. Zadarski Stanovi imaju nešto veći kapacitet (5860).

Idi na 24sata

Komentari 169

  • FASTT 01.10.2014.

    ne kužim ljude koji se bave Hajdukovim problemima a ne vole Hajduk.Pa zašto onda se bavite Hajdukom i kako je loš ,i šta bi trebali a šta ne.Imate Reku i svoje rečane koji se uvlače maminju u g....i lazne navijače pardon prave navijače dinama svi su to pravi dečki od 75 godina na dalje.Dom umirovljenika koji neznaju šta bi sa životom.Bavite se svojim dinamekom haškom croatiom ili kako se vec zovu.Ostavite se Hajduka i gledajte njih i njihov stadion.Uopče ne kužim čemu sad odjednom frka zbog terena isto je Hajduku i da ne odigra bilo bi registrirano sa o-3.Isto ko da igramo jer ce nam suci mamicevi opet uvalit nekog psihopata i eto ti dođeš na isto.

  • kakogod 30.09.2014.

    meni je drago da ću na izlet u zadar, nadam se da neće bit kiše... a u vezi pisanja i klečanja pred mafijom iz rusanove, s brbićem ćemo već porazgovarat oko toga.

  • -Rio 30.09.2014.

    Sto sam ja ruzno napisao?Re dondo,ti me dozivljavas jer mi svaki put odgovoris,,a ove zagrebacke cajkase koji vikendom idu na beogradske splavove volim zezati.Ajmo dynamo u nove rekorde,ajde ti to mozes

Komentiraj...
Vidi sve komentare