To je to što me zanima!

HNS odlučio: Srbija i Belgija u Zagrebu, Škotska dolazi u Split

Od pet domaćih utakmica hrvatske reprezentacije za kvalifikacije za SP 2014. tri je dobio Zagreb - Makedoniju, Srbiju i Belgiju. Split i Osijek su dobili po jedan susret
Vidi originalni članak

Ususret nadolazećim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. Hrvatski nogometni savez odredio je gradove koji će ugostiti protivnike hrvatske nogometne reprezentacije u skupini.

Novi sastav HNS-a na čelu s Davorom Šukerom od pet domaćih utakmica tri je dodijelio Zagrebu. Nakon što je već bilo poznato da će Makedonija u Maksimiru gostovati 7. rujna, sad se zna da će u Zagreb doći Srbija 22. ožujka sljedeće godine te za kraj kvalifikacija Belgija 11. listopada, pišu Sportske novosti.

Nakon Makedonije u Zagrebu, sljedeće domaćinstvo dobiva Osijek u koji stiže reprezentacija Walesa 16. listopada, a Split će dobiti također jednu utakmicu, onu sa Škotskom 7. lipnja 2013.

Novost je da će se po prvi puta prodavati paketi ulaznica za domaće utakmice hrvatske reprezentacije. Prvi paket prodavat će se do utakmice s Makedonijom, a uključivat će svih pet domaćih susreta, a drugi paket uoči Wales (četiri susreta). Na ulaznicama će biti točno numerirana mjesta na stadionu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Parangal 30.08.2012.

    7. lipnja 2013,Hrvatska -Škotska ,Gradski stadion Poljud, Gledatelja 3400,...

  • novi žižula 30.08.2012.

    srpska reprezentacija će se u zagrebu osjećat ko da igra doma,po zagreba su bosanci a po srbi

  • spajkan 30.08.2012.

    nije zagreb hrvatska da se samo tamo igra,j*** vas zagreb i vase postenje prema ostatku hrvatske.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare