To je to što me zanima!

HNS: Ograđujemo se od izjava Mamića, podnijet ćemo prijavu

Hrvatski nogometni savez smatra izjave člana Izvršnog odbora HNS-a gospodina Mamića neprihvatljivima, takav način komunikacije neprimjerenim, stoji u priopćenju
Vidi originalni članak

Oštre izjave Zdravka Mamića protiv ministra Željka Jovanovića, kojeg je prozvao Srbinom, osudio je i Hrvatski nogometni savez. Iako je izvršni predsjednik Dinama član IO-a HNS-a, svejedno će protiv njega pokrenuti prijavu radi pokretanja disciplinskog postupka jer se ogriješio o Kodeks o ponašanju nogometnih djelatnika.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Hrvatski nogometni savez smatra kako svaki sportski djelatnik treba odgovarati kao pojedinac za svoje riječi i djela, pa se stoga moramo ograditi od posljednje izjave gospodina Zdravka Mamića za Soundset radio.

Hrvatski nogometni savez smatra izjave člana Izvršnog odbora HNS-a gospodina Zdravka Mamića neprihvatljivima, a takav način komunikacije neprimjerenim.

Kao član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, gospodin Zdravko Mamić, kao i svi nogometni djelatnici, dužan je poštivati odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika. Budući da je gospodin Mamić svojom izjavom povrijedio spomenuti Kodeks, protiv njega će biti podnesena prijava radi pokretanja disciplinskog postupka.


Idi na 24sata

Komentari 132

  • manibabac 16.03.2013.

    Šukeru ne grizi ruku koja te hrani.

  • dzubci23 16.03.2013.

    nema tog noža na ovom svijetu kao što je jezik- ( istina ) a ona boli za popizdit. sory. maminjo bog te poživio.

  • bbbbb 16.03.2013.

    Nazvao ga srbinom.Pa ko je Jovančetu kriv da je srbin pa mu je to uvreda.Meni je čast kada mi netko kaže da sam Hrvat.To što se oni srame tko su i što su to je njihov problem.I ja bi se sramio da sam srbin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare