To je to što me zanima!

HNS potvrdio: Ozljeda zadnje lože zaustavila Ivana Rakitića

Zahvaljujući dobroj procjeni izbornika Zlatka Dalića i liječničke službe hrvatske reprezentacije, Rakitić nije otputovao sa "vatrenima" u London na odlučujući susret Lige nacija protiv Engleske
Vidi originalni članak

Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić mora propustiti utakmicu protiv Engleza zbog lakše ozljede stražnje lože, a to je potvrđeno u subotu na pregledu magnetskom rezonancom, objavljeno je na internetskom portalu HNS-a.

Rakitić je ozljedu zadobio prije dva dana u susretu sa Španjolcima, u kojem je Hrvatska pobijedila sa 3-2, te je napustio igru u 67. minuti.

Zahvaljujući dobroj procjeni izbornika Zlatka Dalića i liječničke službe hrvatske reprezentacije, Rakitić nije otputovao sa "vatrenima" u London na odlučujući susret Lige nacija protiv Engleske, već se je vratio u Barcelonu gdje će započeti s oporavkom.

Nakon kraće stanke očekuje se Rakitićev brzi povratak na nogometne terene.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NIKE 17.11.2018.

    Da Kovačić ispod svoga ponosa ima, kako mi to u narodu kažemo, muda ja bih kao i većina navijača bio ful zadovoljan sa zamjenom jer je njegova nogometna tehnika jednaka Iscovoj (ako ne i bolja). Ali raduje me Vlašićeva i Brekalova odlična forma tako da gledajte drugu pozitivnu stvar, a to je da će dečki imati lijepo kaljenje.

  • Starimoj_1 17.11.2018.

    Stavice Kovu 100%. Dosadno rješenje al eto tocno tu poziciju igra u Chelseau. Sredina malo ulijevo

  • It's kišing 17.11.2018.

    Ja bi Vlašića i Brekala stavio od prve minute...

Komentiraj...
Vidi sve komentare