To je to što me zanima!

HNS suspendirao suce: Pijani upali na Poljud i fotografirali se s hrvatskim reprezentativcima

Uoči kvalifikacijskog susreta za SP 2022. između Hrvatske i Rusije, četvorica ligaških sudaca u alkoholiziranom su stanju upali na Poljud, a prijava Policijske uprave Splitsko-dalmatinske poslana je HNS-u
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez suspendirao je četvoricu svojih dužnosnika zbog nesvakidašnjeg incidenta, prenosi Večernji list. 

POGLEDAJTE VIDEO: Snimka Ivana Bebeka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvoligaški sudac iz 1. skupine pomoćnih sudaca Ivan Mihalj iz Velike Mlake, trećeligaški sudac 3. HNL Središte Petar Jerbić iz Velike Mlake i četvrtoligaški sudac Željko Dolibašić iz Velike Gorice u alkoholiziranom su stanju upali na poljudski travnjak uoči utakmice Hrvatske i Rusije i fotografirali se s hrvatskim reprezentativcima. 

Prema prijavi Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, uz spomenutu trojicu dužnosnika prijavljen je i povjerenik 3. HNL Središte Dalibor Meić koji nije bio alkoholiziran, a incident se dogodio uoči kvalifikacijske utakmice za SP 2022. između Hrvatske i Rusije.

Prijava je poslana HNS-u koji je odmah reagirao i suspendirao spomenutu četvoricu, a nakon njihovih očitovanja, Disciplinska komisija odlučit će o eventualnim sankcijama. 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • marinko veli varos 04.12.2021.

    Split i dalmacija ne zaboravljaju ,srati protiv nas i krasti godinama sa priglupin mamicima,siricima i ostalin dotepencima zagorskin, naseg Hajduka,i onda ocekivat da to necete platit ,doc ce vrime svakome na naplatu ,ovako ili onako

  • DeGogi se vratija 03.12.2021.

    Bolje nego da su pijani sudili.

  • dobar dan 333 03.12.2021.

    Pa gdje problem…u takvom stanju sude i utakmice…

Komentiraj...
Vidi sve komentare