Sport

Komentari 28

HNS suspendirao suce: Pijani upali na Poljud i fotografirali se s hrvatskim reprezentativcima

HNS suspendirao suce: Pijani upali na Poljud i fotografirali se s hrvatskim reprezentativcima

Uoči kvalifikacijskog susreta za SP 2022. između Hrvatske i Rusije, četvorica ligaških sudaca u alkoholiziranom su stanju upali na Poljud, a prijava Policijske uprave Splitsko-dalmatinske poslana je HNS-u

Hrvatski nogometni savez suspendirao je četvoricu svojih dužnosnika zbog nesvakidašnjeg incidenta, prenosi Večernji list. 

POGLEDAJTE VIDEO: Snimka Ivana Bebeka

Prvoligaški sudac iz 1. skupine pomoćnih sudaca Ivan Mihalj iz Velike Mlake, trećeligaški sudac 3. HNL Središte Petar Jerbić iz Velike Mlake i četvrtoligaški sudac Željko Dolibašić iz Velike Gorice u alkoholiziranom su stanju upali na poljudski travnjak uoči utakmice Hrvatske i Rusije i fotografirali se s hrvatskim reprezentativcima. 

Hrvatska izborila SP na prepunom Poljudu

Prema prijavi Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, uz spomenutu trojicu dužnosnika prijavljen je i povjerenik 3. HNL Središte Dalibor Meić koji nije bio alkoholiziran, a incident se dogodio uoči kvalifikacijske utakmice za SP 2022. između Hrvatske i Rusije.

Prijava je poslana HNS-u koji je odmah reagirao i suspendirao spomenutu četvoricu, a nakon njihovih očitovanja, Disciplinska komisija odlučit će o eventualnim sankcijama. 

Hrvatska i Rusija na Poljudu igraju odlučujuću utakmicu za izravni plasman na SP

 

Najčitaniji članci