To je to što me zanima!

Debakl vaučera! HNS ih ukinuo jer su bili "štetni za nogomet"

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza zaključio je kako "vaučerizacija" nije ostvarila željene rezultate te ju je ukinuo! Odluka o tome stupa na snagu odmah
Vidi originalni članak

"Vaučerizacija" je bila jedan od oblika prevencije nasilja i nereda na nogometnim terenima, a donio ju je Nacionalni odbor za borbu protiv nasilja pred kraj prošle godine u dogovoru s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta i policijom. Ni pet mjeseci nakon toga izvršni odbor HNS-a ju je ukinuo.

- Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza zaključio je kako odluka o zabrani gostujućih navijača na tribini ako nije osiguran dolazak od strane kluba nije ostvarila željene rezultate te je naštetila nogometnoj organizaciji, klubovima, navijačima i nogometu u cjelini - stoji na službenoj stranici HNS-a.

Hrvatski nogometni savez objavio je priopćenje nakon 29. sjednice izvršnog odbora. Odluka o ukidanju "vaučerizacije" stupa na snagu odmah, a za provedbu iste zadužuju se svi klubovi HNL-a, sudionici Kupa, povjerenik za natjecanje, povjerenik za sigurnost i sve službene osobe zadužene za organizaciju utakmica.

Prva utakmica na kojoj "vaučerizacija" više neće vrijediti je ona  zaostala prvenstvena Rijeke i Dinama. "Modri" gostuju na Kantridi u srijedu od 17 sati...

Boysi i Torcida na istoj strani

Navijači su bez problema riješili problem vaučera. Tako smo nakon dugo godina vidjeli navijačku solidarnost i Bad Blue Boysa i Torcide na istoj strani. Jedni drugima kupovali su karte i izbjegavali provedbu "vaučerizacije". 

Iako su ministar Željko Jovanović i njegov pomoćnik Petar Skansi govorili kako su upravo to htjeli, istog stava nije bio HNS koji je vidio da sustav nema nikakvog smisla te da se navijači snalaze kako bi ga zaobišli. 

Odluka o Lokomotivi - Komisiji za licenciranje

Izvršni odbor HNS-a istragu o povezanosti Lokomotive i Dinama prebacio je u ruke Komisiji za licenciranje.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • zokinjo 26.02.2014.

    Bravooooooo:-)

  • Hary_1 26.02.2014.

    Katastrofa, najprije su intelektualci iz hns-a utvrdili da je to dobra stvar za nogomet i navijače, a sada su isti ti intelektualci utvrdili da je to štetno za nogomet i navijače. Koliko je ta naša kuća nogometa povukla krivih i loših poteza, da bi to uništilo i društveno uređenje jedne Švicarske, a kamo li ne hrvatski nogomet, koji nam je tu di je zahvaljujući takvima. Stoga intelektualcu Šukeru, s Mamićem ispod ruke i ta vaša svito maknite se iz hr nogometa za njegovu dobrobit.

  • peter_1 26.02.2014.

    mamić donio vaučere mamić i odnio vaučere, samo tako bbb i torcido budite složni i ta banda će brzo se isušiti iz močvare i bez jovanovića

Komentiraj...
Vidi sve komentare