To je to što me zanima!

HNS upozorava: Ulaznice samo preko interneta!

Brojni su upiti i telefonski pozivi zakrčili HNS. Svi pitaju što je s kartama za Kazahstan i Englesku, gdje i kada se mogu kupiti
Vidi originalni članak

Vidjevši da je zanimanje golemo, a informiranost slaba, u HNS-u su upozorili:
- Ulaznice za Englesku neće biti u slobodnoj prodaji. Mogu se kupiti samo na internetu, na stranici www.ulaznice.hr. Dosad je rasprodan sjever dolje i zapad dolje, a za ostale tribine još ima ulaznica. Tek ako na internetu neće biti prodane sve ulaznice, onda će se moći kupiti na blagajnama, ali sigurno ne na dan utakmice.
- Što se tiče utakmice s Kazahstanom situacija je malo drugačija. Sigurno nećemo sve ulaznice prodati putem Interneta, pa će ih biti na blagajnama, ali ne na dan utakmice - rekaoj je Nikša Martinac, čovjek u HNS-u zadužen za ulaznice.
Ovoga puta neće biti lutrije, ulaznice se dobijaju po principu "tko prvi, njegova djevojka", dakle, tko kupi kupio je, ne mora čekati sreću. Također, pripadnici navijačke grupe "Uvijek vjerni", novoosnovane grupe hrvatsakih navijača, ulaznice mogu kupiti na stranici www.uvijekvjerni.com.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nix_zgd 27.08.2008.

    naravno za eglesku i bolje tekme će se grabat sponzori...ma vi svi iz hnsa ste cigančine mamu vam

  • 19Armada87 27.08.2008.

    haha samo preko neta i mene karta nakraju umjesto 80 kn dođe 120 jer moram poštarinu platit...koi lopovi mamu im J...bem!!

  • badboy_zg 26.08.2008.

    cigani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare