To je to što me zanima!

Hoarau: Kad sam 2012. zabio Dinamu, bio sam samo dječak

Guillaume Hoarau je prije šest godina zabio Dinamu u skupini Lige prvaka kao igrač PSG-a. Kaže kako ne može uspoređivati snagu Dinama iz 2012. godine i snagu današnjih "modrih"
Vidi originalni članak

Guillaume Hoarau bit će jedna od najvećih prijetnji golu Dinama. Bio je odličan u prvoj utakmici, ali nije uspio zabiti kao prije šest godina kad je kao napadač PSG-a Zagrepčanima zabio u skupini Lige prvaka u pobjedi 4-0 na Parku prinčeva.

- Davno je to bilo, 2012. Nije ista situacija. Tada sam s momčadi već bio u skupini Lige prvaka, a sad je tek moram izboriti - rekao je 34-godišnji francuski napadač i nastavio:

- Kad sam zabio Dinamu, bio sam dječak, sad je sve drukčije. Stariji sam i imam veću odgovornost, od mene se puno očekuje. Ovo je povijesna prilika da uđemo u Ligu prvaka. Volim ovakve utakmice, nisam zabio u prvoj utakmici, nadam se da ću zabiti sutra. Svjestan sam da će biti jako teško.

Gerardo Seoane, trener Young Boysa, je pod velikim pritiskom. Momčad iz Berna nikad nije igrala u skupini Lige prvaka

- Prije svega imamo sportski prioritet da uđemo u Ligu prvaka. Lani smo igrali u skupini Europske lige, sad želimo iskorak, želimo u skupine Lige prvaka - rekao je Seoane i osvrnuo se na stanje u momčadi.

- Kapetan Steve von Bergen je puno bolje, trenirao je s momčadi. Roger Assale vratio se na pravi način, zabio je gol. Bit će nam od velike pomoći sutra. Ne znam još koliko će igrati - kaže trener švicarskog prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bianconeri_zgb 27.08.2018.

    Rodio se sa 8

  • Samarsa 27.08.2018.

    Lik ima 34 godine i kaze da je prije 6 god bio djecak.Wtf? Sta ovaj konzumira.

  • medenii 27.08.2018.

    ovo nije on na slici ako se ne varam 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare