To je to što me zanima!

Hobotnica Iker prognozirala pobjedu Reala u El Clasicu

Pacifička hobotnica Iker odlučila je pobjednika predstojećeg,El Clasica u polufinalu LP-a. Hobotnica se krakovima se prilijepila za posudu s Realovim grbom
Vidi originalni članak

Prihvaćamo Real kao favorita u polufinalu, rekao je Barcin trener Pep Guardiola uoči još jednog El Clasica u srijedu, u polufinalu Lige prvaka.

Guardiola je lopticu prebacio na Madridžane, a na ruku im ide i prognoza pacifičke hobotnice Iker koja je u Sealife akvariju u Benalmadeni prognozirala slavlje Reala.

Po uzoru na svog poznatijeg prethodnika, sada pokojnog Paula, Iker je pipcima obgrlio posudu na kojoj je bio naljepljen grb Reala.

Iniesta upitan za nastup na Santiago Bernabeuu

Prema pisanju barcelonskog dnevnika Sporta, Andres Iniesta neće moći početi utakmicu protiv Reala u srijedu na madridskom stadionu.

Prvi polufinalni sraz Lige prvaka vezni nogometaš Barcelone dočekao je s ozljedom lista. Premda ga je trener Josep Guardiola uvrstio u kadar igrača za utakmicu sastavljen od 20 nogometaša, njegov je nastup vrlo upitan. Sport piše da Guardiola ne želi riskirati s pogoršanjem ozljede jednoga od svojih glavnih igrača kako bi ga sačuvao za uzvratnu utakmicu idućeg utorka, te da će na Bernabeuu početi utakmicu s klupe.

Novi je to veliki problem za Guardiolu, kojem su zbog ozljeda vrlo upitni nastupi Carlesa Puyola, Gabriela Milita i Maxwella.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • user_91680 28.04.2011.

    to sto je hobotnica rekla nije istina..nogomet nije jedna hobotnica nego ono sto se dogada na terenu...

  • Galaxy 26.04.2011.

    kakve babije price kakva hobotnica kakvi bakraci kad se barca raslete na bernabeu kao hobotnica murinjo ima da place od muke NAPRIJED BARCA zasluzuju to ovaj nogomet sto murinjo sa realom preferira nevrije ni 2 eura ulaznice

  • Trollaš_me 26.04.2011.

    hahahaha a dok sam na zadnjem el clasicu napisao za tu hobotnicu da je prognozirao da real osvaja kup i da u 1. el clasicu bude x su me svi popljuvali, a sada i 24 sata pisu o tome. sramota je da o tome moraju saznati tek u 3. dvoboju reala i barce....

Komentiraj...
Vidi sve komentare