To je to što me zanima!

Hoće li biti sretni za Europu? Dinamo predstavio dresove

Nova garnitura Dinamovih dresova svojevrsna je simbioza vizualnog identiteta i Hrvatske i grada Zagreba. Pri kreiranju kolekcije dresova za sezonu 2021/22. ponajprije smo se vodili kvalitetom i tradicijom, rekli su iz Dinama
Vidi originalni članak

U tamno plavim europskim dresovima Dinamo je prošle sezone radio čuda u Europi i konačnici došao do četvrtfinala Europske lige. Hoće li novi dresovi donijeti više sreće za korak više?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zapitali su se i sami igrači hrvatskog prvaka koji su danas predstavili dresove za novu sezonu. Nakon jedne sezone pauze, opet se vratio žuti dres koji je zamijenio bijeli, ovaj put s tamno žutim elementima.

Prvi dres neizostavne je tamnoplave boje sa zlatnim crtama te će uz atraktivan dizajn sigurno izazvati zadovoljstvo navijača, dok gostujući dres žute boje s plavim crtama djeluje upečatljivo. Novitet je ove sezone to što će igrači Dinama iste domaće dresove nositi u domaćim utakmicama na stadionu Maksimir i u hrvatskom prvenstvu i u UEFA utakmicama.

Ove godine Dinamo i Adidas u svoju su priču uključili i one bez kojih je nogomet nezamisliv - navijače. Upravo su onim najvjernijima odlučili među prvima pokazati nove dresove.

Adidas je i ove godine posebno za Dinamo kreirao potpuno nove unikatne dresove u koji sadrže najnovije tehnologije apsorbiranja vlage i pomažu da se igrač u njima osjeća ugodno, spremno i svježe. Lagane tkanine i tehnički dijelovi dresa omogućuju prozračan osjećaj na koži.

- Nova garnitura Dinamovih dresova svojevrsna je simbioza vizualnog identiteta i Hrvatske i grada Zagreba. Pri kreiranju kolekcije dresova za sezonu 2021/22. ponajprije smo se vodili kvalitetom, tradicijom kao iznimno bitnim dijelom klupskog habitusa, ali i snažnom simbolikom. Pritom smo nastojali pratiti svjetske trendove u vrhunskim tehnologijama izrade i dizajna te cijelu priču nasloniti uz sve uspješnije Dinamove nastupe na domaćem i europskom terenu. Glavni je dres u prepoznatljivoj plavoj boji kao osnovi Dinamova identiteta, ali ovom prilikom je garniran i uzorkom s kvadratićima što sugerira i uvijek prisutan nacionalni predznak Dinama. Gostujući je dres žute boje koja se, uz to što donosi neku novu energiju i svježinu, snažno naslanja i na povijest grada Zagreba u kojem je niz gradskih simbola bio upravo žute boje kroz prošlost. Ovom prilikom želimo istaknuti da su naši najvjerniji navijači među prvima imali priliku vidjeti dresove i reakcija je iznimno pozitivna. Oduševljeni su, a vjerujemo da će dresovi izazvati veliki interes i potražnju od strane navijača - rekao je Tomislav Rukavina, direktor marketinga i prodaje.

Dinamo će prvi dres predstaviti već u srijedu na Maksimiru protiv islandskog Valura u prvoj utakmici prvog pretkola Lige prvaka. Klub bi trebao dobiti i treću garnituru, a ona će biti predstavljena u sljedećem razdoblju.

Sviđaju li vam se?

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Antolin 05.07.2021.

    Zašto sportaši ne smiju u kladionice radi sukoba interesa i neregularnosti, a iste mogu biti generalni sponzor klubovima?

  • 05.07.2021.

    Orsicev je najljepsi

  • Zagreb1976 05.07.2021.

    Preljepi dres, dostojan najboljeg hrvatskog kluba 💙💙💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare