To je to što me zanima!

Hoće li Fifa kazniti Scolarija? Rekao Vidalu "Kur*** sine"?!

Brazilski izbornik opsovao je Vidala nakon što je ovaj srušio Neymara. Scolari mu je navodno rekao: "Kur*** sine". Mislite li da će Fifa sad kazniti brazilskog trenera?
Vidi originalni članak

Brazil se provukao u osmini finala Svjetskog prvenstva. Selecao je u dramatičnoj lutriji penala izbacio Čile. U četvrtfinalu će igrati protiv Kolumbije. Jedan od mogućih scenarija je i kako Brazil u toj utakmici neće imati izbornika na klupi, već na tribinama.

Luiz Felipe Scolari pred kamerama je opsovao čileanskog nogometaša Artura Vidala. Veznjak Juventusa u jednom je duelu "pokosio" Neymara pred aut linijom. Vidio je to Scolari i obračunao se s Vidalom navodno mu poručivši:

"Kur*** sine!".

Luis Suarez kažnjen je na temelju video snimke jer sudac nije vidio što je napravio na terenu. Bit će zanimljivo vidjeti što će sad reći Fifa. Scolari je izvrijeđao protivničkog igrača pred milijunskim auditorijem. Hoće li ga Fifa kazniti, što mislite?

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Kolega_1 30.06.2014.

    Treba ga kazniti, ako mogu malog Suareza kazniti onda moraju i ovu kljusinu...

  • dan33 30.06.2014.

    Naravno da ga neće kazniti !!! Pa to je već i pticama na grani jasno da nismo svi isti i da ne vrijede ista pravila za sve. Sve mi se ovo gadi, jedan veliki cirkus di se vrti velika lova, sve puno korupcije i kladioničarskog lobija.

  • rođo101 30.06.2014.

    kratko i jasno neće ga kazniti! da su htjeli imali su do sad dosta razloga da ga kaznu ili bar udalje s teren.u svakoj tekmi se svađa sa sudcima i stalno vrši pritisak na njih,ali niko nema uda da ga pošalje na tribine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare