To je to što me zanima!

Kale na iskušenju: Kinezi bi mu plaćali i 10 puta više od 'viola'

DIŽU 'LETVICU' Cannavarov Tianjin nema problema s Fiorentinom, njima su spremni dati i 45 milijuna eura za igrača, no moraju nekako nagovoriti Kalinića. Nude mu 10 puta više što zarađuje u Italiji...
Vidi originalni članak

Kineski Tianjin Quanjian zapeo je za Nikolu Kalinića toliko da za Italiju šalju i treću ponudu. Njihov trener, proslavljeni talijanski kapetan Fabio Cannavaro, veliki je fan našeg napadača i spreman je dodatno podići ponudu.

Jedan 'mig' upravi Tianjina bio je dovoljan, Kinezi dižu ponudu na 45 milijuna eura Fiorentini (pet milijuna manje od otkupne klauzule) i samom igraču.

Prema njoj, Kale bi mogao zarađivati i više od 12 milijuna eura koliko su mu zadnji puta ponudili. On je to odbio jer je željan europskog nogometa.

Čudesno zvuči, ali Kinezi bi mu mogli ponuditi i 10-12 puta više novca nego što zarađuje u Fiorentini, a to je jako teško odbiti.

Sigurno je da stiže nova 'perverzna' ponuda samom igraču jer njega se sve pita, budući da su Talijani bili pristali i na manju odštetnu cifru od treće u nizu od 45 milijuna.

Prijelazni rok u Kini traje do konca veljače.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Karlo Butić Butigol 21.02.2017.

    Kalinic je nas najubojitiji napadac trenutno i siguran sam da bi jos vise rasturao da igra u nekom jacem klubu!

  • doktor93 21.02.2017.

    Uzmi sve sta ti život pruža . Ne razmišljaj ni sekundu

  • Joker123 21.02.2017.

    Kale je legenda, nije u soldima sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare