To je to što me zanima!

'Hoćete li ga kazniti? Igram za stotine tisuća $, a on ovo sudi'

Nick Kyrgios izbacio je u prvom kolu Wimbledona sunarodnjaka Jordana Thompsona, a tijekom meča koji je trajao tri i pol sata je nizao incidente. Valjao se po travi, smijao, bjesnio na suce, ali i na fotografkinju!
Vidi originalni članak

Kad god se Nick Kyrgios pojavi na terenu, napravi šou. Bilo je tako i u prvom kolu Wimbledona u meču u kojemu je sa 7:6 (4), 3:6, 7:6 (10), 0:6 i 6:1 pobijedio Jordana Thompsona. Kyrgios je protiv sunarodnjaka igrao čak tri sata i 33 minute, a osim što je spašavao sve i svašta - čak sedam od 14 protivnikovih break lopti, Nick je ponovno nizao i ispade.

Najžešće je bilo krajem trećeg seta kada je poludio nakon odluke linijskog suca. On je, naime, nakon jednog njegovog udarca viknuo aut. Australac je zatražio provjeru koja je pokazala da je lopta pala u teren, a onda je krenuo vikati na glavnog suca:

- Hoće li ga netko sad kazniti? Ja ovdje igram za stotine tisuća dolara, a on dosudi takav aut?! Probudite se!"

Nije to bio njegov prvi ispad u meču. U prvom setu je nizao promašaje pokušavajući udariti lopticu kroz noge, u drugom se bacao po travi nakon promašaja... Na kraju je sve začinio optuživši fotografkinju da je preglasna i da joj je kamera - prevelika.

- Žena doslovno razgovara. To nije glupo, ali je glupo to koliko je glasna. Nitko joj ne brani da razgovara, ali da sam ja na njezinom mjestu rekao bih si: Bit ću malo tiša! A donijela je sa sobom kameru veličine mojeg reketa! - žalio se Australac.

Pomor favorita na Wimbledonu se nastavlja. Nakon Tsitsipasa i Zvereva, iz All England Cluba je 'odlepršao' i četvrti tenisač svijeta Dominic Thiem. To je na prvu iznenađenje, ali zapravo nije obzirom na to protiv koga je igrao. Protivnik mu je bio polufinalist Wimbledona iz 2017. godine Amerikanac Sam Querrey (danas 65. na svijetu) te je slavio s dosta laganih 6-7, 7-6. 6-3. 6-0 te prošao u drugo kolo.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 02.07.2019.

    Nadam se da ce ga rafa odgojit sa 3-0 lekcijom. “Mali” je prepotentan i bahat. Treba ga spustiti na zemlju

  • aavent 02.07.2019.

    Bez njega danasnji tenis bi bio dosadan, lik je kralj.

  • Maatija 02.07.2019.

    Novinari 24h zasto izmisljate vijesti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare