To je to što me zanima!

Hodžić: Nikad nisam probao pivo, ne znam kakvog je okusa

Pa neću valjda ja biti prvi u Dinamu koji će zaje... onu krilaticu ‘nema stranca do Bosanca’, kaže Armin Hodžić koji nam je otkrio da nije čuo ni za Edina Mujčina
Vidi originalni članak

Znam li kojeg Bosanca iz Dinama? Znam da ovdje vlada krilatica ‘nema stranca do Bosanca’, ali ne znam niti jednog. Mujčin? Ne, nisam čuo..., počeo je Armin Hodžić (20).

Kad se Edin Mujčin 1997. poigravao s Partizanom, Admir je imao samo tri godine. A nogomet je počeo igrati već sa šest.

- Tata Salko me odveo na stadion Željezničara, i tu je počelo.

Nakon što je Estoniji za mladu reprezentaciju zabio pet golova, doveo ga je Liverpool, a onda je stigao u Maksimir. Pokraj Henriqueza nije se naigrao i u šest utakmica, u kojima je ulazio s klupe, zabio je jedan gol.

- Žao mi je jer nisam prikazao ni četvrtinu koliko mogu i koliko vrijedim. Daleko je to od mojih mogućnosti - kaže Hodžić.

No prigodu će dobiti vrlo brzo. Kako je Angelo Henriquez na Copa Americi, a Radonjić ozlijeđen, trener Mamić ostao je na jednoj pravoj špici - Hodžiću.

- Idem sad to iskoristiti, sad ili nikad. Vidjet ćete koliko mogu.

U dresu Željezničara zabio je u jednoj sezoni 47 golova, Leotaru uz Trebinja čak sedam na jednoj utakmici. A 47 golova u dresu Dinama zabio je još jedan Hodžićev “zemo”. Haris Škoro.

- Tko? Nikad čuo, ha, ha... Ma, kad vidim kakav su trag ostavili Bosanci u Dinamu, nekako me ulovi strah. Ne mogu biti prvi koji će zaje... krilaticu ‘nema stranca do Bosanca’ - smije se Hodžić.

U Zagrebu, kaže, uživa u šetnjama i sokovima. Pivu ne.

- Nikad u životu nisam probao pivo, ali nikad. Kad smo u Želji bili jesenski prvaci Filip Lončarić me je nagovarao. Kao, ajde, probaj, opustit ćeš se, neće ti ništa biti od gutljaja... Ali nisam. Ne znam uopće kakva je okusa pivo.

A da zabijete gol u Ligi prvaka, biste li probali pivo? Ili pjenušac.

- Hm, razmislio bih o tome. Evo, ako Dinamo osvoji Ligu prvaka, obećajem da ću popiti, ha, ha.

Poslije zagrebačkih ćevapa?

- U Zagrebu su dobri ćevapi, ali to se ne može mjeriti s onima na Baščaršiji. Ma nije to ni blizu - zaključio je simpatičan Hodžić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Obrve_Velimira_Bujaneca 26.06.2015.

    Samo Rijeka

  • Obrve_Velimira_Bujaneca 26.06.2015.

    Rijeka je najbolji klub u hrvatskoj trenutno, dinamo je sprdačina kao i hajduk

  • Bagy_1 26.06.2015.

    bolje dok ne pije, počet će lokat ko sammir pa tek onda neće bit ništa od njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare