To je to što me zanima!

'Hoeness, plati mi 200.000 €, inače nećeš preživjeti zatvor'

ZASJEDA Bivši predsjednik Bayerna Uli Hoeness pristao je platiti traženi iznos pa je s policijom uhvatio ucjenjivača, koji je pao nakon potjere usred Münchena...
Vidi originalni članak

Uli Hoeness (62), bivši predsjednik Bayerna, uskoro će početi odsluživati zatvorsku kaznu zbog utaje poreza. Da mu tamo neće biti lako, potvrđuje pismo koje je dobio na kućnu adresu.

Oštetio je državni proračun za nekoliko desetaka milijuna eura, sve je priznao i sad čeka poziv za zatvor. No u redovitoj provjeri poštanskog sandučića Uli Hoeness otkrio je pismo još zanimljivijeg sadržaja.

“Plati 200.000 eura, inače nećeš preživjeti u zatvoru”, sadržaj je pisma kojim se ucjenjuje bivšeg predsjednika bavarskoga giganta.

Njegova supruga nije dvojila, pozvala je policiju. Tada su udruženim snagama napravili stupicu za ucjenjivača te su dogovorili mjesto gdje će Hoeness “istresti” 1,5 milijuna kuna. Policija je pravodobno reagirala, počeo je lov na tramvajskoj postaji u jednom dijelu Münchena te je ucjenjivač uhvaćen. Navodno je ozlijeđen dok je bježao na biciklu. Zadržan je u zatvorskoj bolnici.

Uli će uskoro u zatvor, čini se da će mu biti itekako veselo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • micek 23 14.05.2014.

    Čovjek je napravio kriminal,i priznao kao pravi čovjek i pokajao se,suđenje trajalo tjedan dana. A kod nas??? Nitko nije kriv a imovina nit pod razno se nemože dokazati,a sudski procesi godinama traju

  • MateoGonzaga 14.05.2014.

    Uli ♥

  • zmijonosac 14.05.2014.

    E,da je bar naše pravosuđe takvo.Čuo sam da je počela gradnja novih apartmana na Golom za ove na vlasti kad odu sa nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare