To je to što me zanima!

Hoffenheimova muka u Kupu: Kramarić srušio trećeligaša

Hoffenheim je tek nakon produžetaka srušio Viktoriju iz Kölna (3-2) i prošao u drugo kolu Kupa. Kramarić je zabio dva gola, uključujući i onaj za pobjedu u 107. minuti
Vidi originalni članak

Početna faza njemačkog kupa uvijek je prepuna iznenađenja pa tako niželigaški klubovi niti ove sezone nisu razočarali. 

Trećeligaš Mannheim senzacionalno je iz prvog kola izbacio Eintracht (2-0), Mainz je tek nakon penala izbacio četvrtoligaša Elbersberga, a na koračić od blamaže bio je Wolfsburg. Josip Brekalo je golom u posljednjim sekundama utakmice izjednačio na 1-1 protiv Munstera i spasio svoju momčad. Wolfsburg je u produžetku pobijedio 3-1.

No ni to izgleda neće garantirati prolazak dalje Brekalovoj momčadi jer je trener Van Bommel koristio šest izmjena, tri u drugom poluvremenu i tri u produžetku pa im prijeti ispadanje za zelenim stolom.

Ponedjeljak je donio nova uzbuđenja, a heroj je opet bio jedan Hrvat. Hoffenheim je nakon produžetaka pobijedio trećeligaša Viktoriju iz Kölna (3-2). Bio je to susret u kojem je Hoffenheim visio poput lustera, a kada je bio najteže, ukazao se Andrej Kramarić. Najbolji je strijelac u povijesti kluba, po novome i kapetan, a bez njega očito ne ide ni protiv niželigaša.

Krama je u 27. minuti golom iz jedanaesterca doveo svoju momčad u vodstvo, no domaćini su ubrzo izjednačili preko Handlea.

Golova nije bilo do kraja utakmice pa se otišlo u produžetke. Hoffenheim je zabio za 2-1 u 94. minuti golom Daboura, ali žilavi trećeligaš se nije dao. Novo izjednačenje uslijedilo je u 102. minuti kada je precizan bio Greger.

Sve je upućivalo na to kako ćemo gledati novu lutriju jedanaesteraca, ali junak Krama opet spašava. U 107. minuti zakucao je loptu u mrežu i nakon mučne i teške utakmice osigurao svojoj momčadi plasman u sljedeću fazu. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 10.08.2021.

    Propuh teski🙈

  • Lucky_7 10.08.2021.

    Djaba mu to kad nije zabio kad je trebalo...

  • Bayern 09.08.2021.

    S kapetanskom trakom oko ruke: Sosa je zabio i asistirao u prvom kolu njemačkog Kupa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare