To je to što me zanima!

Hokejaši poraženi i od Litve: U 3. kolu izvukli 'pristojan' poraz

Hrvatski hokejaši upisali su i treći poraz na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Sočiju 2014. godine, koji se igra u Budimpešti. S 3-1 je bolja bila Litva
Vidi originalni članak

Posljednjeg dana kvalifikacija sastale su se dvije reprezentacije koje su u prva dva susreta upisale poraze, te je njihov međusobni dvoboj odlučivao o tome tko će ići kući bez ijedne pobjede. Nažalost, to je na kraju bila reprezentacija Hrvatske, koja je, ruku na srce, bila podređena i u ovome susretu, ali je ipak izvukla "pristojan" poraz od 3-1.

Susret je naša reprezentacija otvorila sjajno. Igor Lazić zabio je za vodstvo nakon manje od tri minute igre, ali je Litva već do 11. preokrenula rezultat u svoju korist pogocima Povilasa Verenisa i Deividasa Kazlauskasa.

Druga trećina završila je bez pogodaka, iako je na samom kraju Janko Kučera imao priliku zabiti iz kaznenog udarca, ali je ipak bio neprecizan.

Konačnih 3-1 postavio je svojim drugim pogotkom Verenis 14 sekundi prije kraja i to u situaciji kada je naša reprezentacija povukla vratara, Matu Tomljenovića, s gola.

Istaknimo i učinak mladog vratara Tomljenovića koji je obranio čak 49 udaraca Litavaca!

U večernjem će programu Mađarska i Nizozemska odlučiti koja reprezentacija ide u daljnje kvalifikacije za Igre.

Drugi krug kvalifikacija za Olimpijske igre, skupina G, 3. kolo:

Litva - Hrvatska 3-1 (2-1, 0-0, 1-0) 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Jon_Snow 11.11.2012.

    Vratićemo svima njima milo za drago jednom. Litavci su bolji, ali stasat će ovi naši klinci iz druge momčadi Mdveščaka. U Zagrebu je hokejaški boom, i stvara se nova generacija klinaca. Ajmo još koju godinu pričakati, pa će doći i rezultati.

  • DARK HORSE 11.11.2012.

    Dominacija svjetskim hokejem. Nakon olimpijskog zlata Hrvatska reprezentacija osvaja svjetsko prvenstvo Hokeja na travi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare