To je to što me zanima!

Hokejaško ludilo: Letang najavio pobjedu u Villachu

To je najteže gostovanje u ligi, ali idemo i njih dobiti pa da start iz snova još malo potraje, rekao je junak Medvešćakove pobjede nad Olimpijom
Vidi originalni članak

Imamo pravu, "fajtersku" momčad i možemo obećati da ćemo kod kuće biti nepobjedivi. Ovu dvoranu nitko neće lako osvojiti, govorili su u Medveščaku u najavama austrijske EBEL lige. Glavno pitanje bili je koliko se ta, ''preko noći'' sastavljena momčad može nositi s momčadima u EBEL-u, no nakon tri odigrana kola ''medvjedi'' su – hit. Ne samo u Zagrebu, već u cijeloj ligi. Tri utakmcie, tri pobjede, u Domu sportova pala je Olimpija, golom Letanga 17 sekundi prije kraja. Prepune tribine su proključale, potpuna euforija.
- Ovo je fantastično, pogledaj te tribine! – komentirala su dva slovenska novinara krajem posljednje trećine utakmice protiv Olimpije, dok su ljudi iz austrijske lige oduševljeno promatrali kako 5500 navijača ''gura'' Medveščak do pobjede.
- Nećemo na svakoj utakmici zabiti pet golova. Obrana je ovaj put bila ključna. Imamo možda i najboljeg golmana u ligi, publika uopće nema konkurencije i ako ovako nastavimo može biti svega – rekao je Amerikanac Alan Letang nakon te velike pobjede nad Olimpijom.
I najavio sljedeće gostovanje, već u nedjelju  ''medvjedi'' gostuju u Villachu u derbiju lige. Samo Medveščak i Villach imaju tri pobjede i sami su na vrhu ljestvice. Uh, kakav bi to bi opothvat.
- To je najteže gostovanje u ligi, ali idemo i njih dobiti pa da start iz snova još malo potraje – poručio je Letang.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jelac16 19.09.2009.

    Joj što sam bio pop*zdio kad zbog košarke nisam mogo gleat prijenos hokeja. Ajd danas je barem bio. Ma nea boljeg sporta u hrvatskoj :D:D

  • bosnia_80 19.09.2009.

    @crnabitanga...boli njih djon za šahovnicu ili bilo šta drugo...stvar je u tome što su to prekaljeni profesionalci...koji znaju da su dobro plaćeni i u skladu sa tim se i ponašaju na ledu.. tu je sva mudrost..u PROFESIONALNOM PRISTUPU!

  • Knight Cross 19.09.2009.

    Medvescak Zagreb!!! nema sta najaci smo i u Hokeju heh

Komentiraj...
Vidi sve komentare