To je to što me zanima!

Holyfield: Mogu pobijediti oba Klička, želim otići kao prvak!

Oni traže borbe u kojima mogu zaraditi. No, dobit će 'najveću torbicu' protiv mene, jer sam ja najpoznatiji aktivni boksač u teškoj kategoriji, rekao je 49-godišnji boksač
Vidi originalni članak

Američki 49-godišnji profesionalni boksač Evander Holyfield, apsolutni rekorder s pet naslova prvaka u teškoj kategoriji, izjavio je u ponedjeljak za L'Equipe kako je sposoban pobijediti i Vladimira i Vitalija Klička…

Bivši svjetski prvak bacio je rukavicu ukrajinskoj braći, koja već nekoliko godina vladaju teškom kategorijom. Vladimir (35 godina) drži IBF, WBO i WBA pojaseve, a Vitalij (40) ima WBC titulu.

- Obojica samo traže borbe u kojima mogu najviše zaraditi. No, neće dobiti ''najveću torbicu'' protiv drugorazrednih boksača, već protiv mene, jer sam ja najpoznatiji aktivni boksač u teškoj kategoriji. Međutim, oni se ne usude uzeti taj rizik - rekao je Holyfield, te dodao:

- Želim otići u mirovinu kao prvak u svim federacijama. Mogu pobijediti oba Klička!

Ove sezone je Holyfield dva puta ušao u ring. Njegova borba u siječnju protiv protiv Bahamca Shermana Williamsa bila je prekinuta (bez pobjednika), jer je Holyfield u sudaru glavama zadobio posjekotinu iznad lijevog oka, zbog koje mu je bilo zamagljeno vidno polje. U svibnju je pobijedio Danca Briana Nielsena. U prosincu će se boriti u Brazilu protiv zasad još nepoznatog protivnika. Trebao je to biti Rus Aleksandr Povetkin, ali je ta borba otkazana.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • cisaglisa 02.11.2011.

    nekontam,jel mislio odjednom protiv oba?Njih troje u ringu?!

  • Gašpar 01.11.2011.

    Kada čovjek ostari priča o glupostima i ostalim basnama !!! Do sada sam cijenio Evandera ,a od sada sam ostao bez riječi na izrečene bedastoće !!

  • ApsolutnihSto 01.11.2011.

    Istamburaj ih care, pokaži šta znači boks,a ne onaj picigin što oni rade!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare