To je to što me zanima!

Homofobija: Uefa odbila žalbu, Marković mora platiti 10.000 €

Iz UEFA-e su u ponedjeljak priopćili da je Žalbena komisija odbila Markovićev prigovor protiv kazne potvrdivši da je predsjednik HNS-a dao nepriličnu izjavu
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza (HNS) Vlatko Marković izgubio je žalbeni postupak koji je pokrenuo na rješenje o kazni od 10.000 eura zbog homofobnih izjava...

Iz UEFA-e su u ponedjeljak priopćili da je njihova Žalbena komisija odbila Markovićev prigovor protiv kazne potvrdivši da je predsjednik HNS-a dao nepriličnu izjavu.

U razgovoru za Večernji list prošloga studenog 74-godišnji je Marković rekao da igrač homoseksualne orijentacije neće igrati za hrvatsku reprezentaciju dok je on na čelu HNS-a, kao i da nikad nije susreo nogometaša-homoseksualca jer "nogomet igraju samo zdravi ljudi".

U prosincu, mjesec dana nakon što je kažnjen, Marković je ponovno izabran za predsjednika HNS-a i trenutačno odrađuje svoj četvrti mandat.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • robinjo2 05.07.2011.

    bravo majstore takvu izjavu treba dat.svaka cast sto imas muda.normalno da nogomet trebaju igrat zdravi ljudi a ne pedercine,djelite brdo minusa boli me k....

  • b0b0 05.07.2011.

    čisto sumnjam da u nogometu nema homoselsualaca, nisu oni ništa posebni u odnosu na ostale ljude. Uostalom to je nedavno izjavila i naša poznata stručnjakinja za nogomet Nives celzius. Ako netko zna,ona zna :)

  • monkeybone 05.07.2011.

    Nekad su isto tako izjavljivali i za crnce, pa i za žene , a sad i oni igraju. I to nije dovoljno, već je čak zabranjeno ''zdravim ljudima'' da ih javno pljuju i maltretiraju. C c c, eto dokle nas je demokracija dovela, više nikoga ne možeš na miru diskriminisati a da te neko ne kazni za to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare