To je to što me zanima!

Homoseksualci se "pale" na srpsku tenisku trojku

U izboru najprivlačnijih tenisača na Autsportsu pobjedu je premoćno odnio Novak Đoković, a slijede Ana Ivanović i Janko Tipsarević
Vidi originalni članak

Posjetitelji Autsportsa, jedne od najpoznatijih međunarodnih internet stranica za homoseksualce, izabrali su najprivlačnije tenisače oba spola.
Prva su tri mjesta zauzeli srpski tenisači. Pobjedu je premoćno odnio Novak Đoković, a slijede Ana Ivanović i Janko Tipsarević.
“Brojnu gay-populaciju treći je tenisač svijeta osvojio izraženom muževnošću, čemu su pogotovo pridonijele njegove polugole fotografije tijekom jednog treninga, a koje su nedavno osvanule na internetu”, piše srpski tabloid Kurir.
Ana Ivanović po drugi se put našla na popisu deset 'najvrelijih' tenisača/tenisačica. Janko Tipsarević pak uzdahe homoseksualaca izaziva svojim tetovažama i pirsinzima, a posjetitelji su njegov način odijevanja nazvali “prljavo privlačnim”.
Među deset najpoželjnijih još su se plasirali Nicole Vaidisova, Rafael Nadal, Sania Mirza, Olivier Rochus, Jelena Dementijeva, Andy Roddick i Tatjana Golovina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare