To je to što me zanima!

Honda zove: Schumacher se vraća natrag na stazu?!

Višestruki prvak u Formuli 1 ranije je najavljivao da se neće vratiti auto-moto sportu, no čini se da bi mogao postati vozač Hondina superbikea
Vidi originalni članak

Nemam namjeru vratiti se na stazu, pogotovo ne kao vozač motora. U ovome samo uživam, to mi je hobi, rekao je Michael Schumacher prije nekoliko mjeseci na priče da je sve bliže pristanku da potpiše ugovor s Hondom. No vremena se, čini se, mijenjaju. Prošloga vikenda ostvario je najbolje vrijeme na testiranju u Portugalu, vozeći Duccatijev motor. I ranije ove godine vozio je nekoliko utrka za Hondu u prvenstvu Njemačke u superbikeu, što je pokrenulo nova nagađanja o povratku sedmerostrukog svjetskog prvaka na staze.
- Način na koji funkcionira prvenstvo Njemačke u superbikeu Michael smatra idealnim, no nismo razgovali o mogućnosti da vozi za nas iduće sezone. Ako to ipak poželi, dovoljno je da kaže. I naći ćemo načina da se dogovorimo oko svega ostaloga - otkrio je direktor Honde Carlo Fiorani.
Kako se čini, odluka je na Michaelu Schumacheru. Novac mu nije potreban, no još uvijek nije sit uzbuđenja i nikoga neće šokirati ukoliko se doista okuša u sasvim novoj auto-moto disciplini. S količinom talenta koji posjeduje, vjerojatno bi se i tamo snašao odlično. Formulu 1 je pokorio, je li na redu superbike?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • god of war 16.11.2008.

    čovijek sve što uhvati u zlato pretvori...a STARIMOJ..zašto je to rećemo nerealno ta tebe da npr rossi bude u f1 a schumi u superbike-u?? pa ljudi su vladali svojim umjećima kako na četri tako i na dva kotača,i čovijek se zasiti,traži nove izazove..i ako schumi ipak bude vozio superbike,to bibilo super i za popularnost toga sporta i za sve nas,tako i za f1,da rossi pređe...je rnije mala stvar na testiranjima odvozit 1 vrime na motoru!

  • starimoj 15.11.2008.

    Bla,bla,bla... isto ko što će i Rossi preći u formulu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare