To je to što me zanima!

Hong Man Choi: Cro Cop me ne može niti dosegnuti

Nemam nikakva straha od Cro Copa, ni u kojem segmentu borbe, rekao je u najavi meča ogromni, 218 cm visoki Koreanac Hong Man Choi
Vidi originalni članak

Korejski borac-div u ultimate fightu, 218 centimetara visoki Hong Man Choi, izjavio je na press-konferenciji da nije zastrašen vještinama Mirka Filipovića. U novogodišnjoj noći Choi će se u Saitami, u sklopu turnira Dynamite 2008, sučeliti hrvatskom borcu Mirku Filipoviću.
- Nemam nikakva straha od Cro Copa, ni u kojem segmentu borbe. Znam da je tema večeri “Hrabro srce”, kao što znam da je moja hrabrost u prošlosti dovođena u znak pitanja. Navijačima koji će me doći podržati obećajem veliku borbu - rekao je nekadašnji hrvač, koji po K1 pravilima iza sebe ima 17 borbi i 12 pobjeda.
Na pitanje misli li da se Filipović vrhunski pripremio za meč obzirom da je za sparing partnera angažirao 215 centimetara visokoga bivšeg košarkaša Franju Arapovića, Choi je odgovorio negativno i vrlo samouvjereno.
- Cro Cop me ne može dosegnuti. Garantirano!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_31181 28.12.2008.

    ima mirko da ga sredi i to znate kako otiknit čemu ruku pa če ga ona sa njegovom rukom izudarat

  • alenCRO 28.12.2008.

    roflol ovaj ne da je spor nego je turbo spor sve u svemu smjesno, al dobro tog valjda moze mirkec pobjedit.lik je vise maskota nego neki borac ko i sapp.

  • robby01 28.12.2008.

    joj,joj,joj tak je i bob sapp bio the beast pa je popio middle ravno u jetru i direkt u bulju,dijagnoza:slomljena jagodica :D,tog lika u mma-u svi ubijaju a ne pobjeduju... GO MIRKKOOO!:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare