To je to što me zanima!

HOO: Mamićeve izjave se kose s načelima Olimpijske povelje

Sadržaj, ton i način njegovih izjava neprihvatljivi su i potpuno neprimjereni u svakom civiliziranom društvu. Izjave Zdravka Mamića treba najoštrije osuditi, piše HOO
Vidi originalni članak

Nakon današnjih oštrih riječi koje je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić uputio ministru obrazovanja i sporta Željku Jovanoviću, osude za takvo ponašanje stižu sa svih strana. U cijelosti vam donosimo i priopćenje HOO-a:

"Hrvatski olimpijski odbor (HOO) osuđuje izjave koje je izvršni direktor NK Dinama Zlatko Mamić u današnjoj emisiji Soundset Plavog radija iznio na račun ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića.

Sadržaj, ton i način njegovih izjava neprihvatljivi su i potpuno neprimjereni u svakom civiliziranom društvu. Oni se kose sa svim načelima Olimpijske povelje te ih treba najoštrije osuditi.

HOO podržava sve napore Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta usmjerene k boljitku hrvatskog sporta".

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Auspex 16.03.2013.

    da vam nacrtam: kad kažeš da je netko srbin to je ok jer nije uvreda, kad kažeš da netko mrzi hrvatku to je isto ok, jer iako je uvreda to je tvoje mišljenje. ali kad kažeš da netko mrzi hrvatsku zato jer je srbin osuđuješ cijelu grupu ljudi: djecu, starce, žene, muškarce, dobre i loše ljude koji nisu birali ono što jesu i ne mogu to promijeniti; sve ih stavljaš u isti koš i daješ im istoznačne negativne osobine iako ih niti ne poznaješ. to se zove govor mržnje.

  • vujec 16.03.2013.

    Ajmo udruga naš jajduk,sve klubove osim jajduka i okolice maknuti iz lige,tako da budu prvi,samo tu im je split.Katastrofa od ovih nazovi akcija,bilo bi vam bolje da se uhvatite posla ,lijenčine,da očistite svoj prag i svoje lopove iz jajduka.

  • stara_purgerica 16.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare