To je to što me zanima!

Hopman Cup: Srbija jedina s maksimalnim učinkom

Novak Đoković i Jelena Janković nisu reprezentaciji Kineskog Tajpeha prepustili niti jedan bod, iako ni u jednom meču nije bilo lako
Vidi originalni članak

Teniska reprezentacija jedina je u 1. kolu Hopman Cupa ostvarila maksimalnu pobjedu 3-0. Jelena Janković svladala je Su Wei Hsieh 6-4, 6-4, a Novak Đoković Yen Hsun Lua 7-5, 2-6, 6-3, da bi u paru srpska kombinacija slavila 3-6, 6-2, 10-8 za potpuno dominaciju nad Kineskim Tajpehom.
U drugom dvoboju skupine A natjecanja u Perthu Francuska je nadigrala Argentinu 2-1. Prvo je Tathiana Golovin porazila Giselu Dulko 6-4, 6-3, ali Juan Ignacio Chela je uzvratio protiv Arnauda Clementa 6-3, 6-1. Ipak, Golovin i Clement u parovima su došli do odlučujućeg boda pobjedom 6-3, 6-2.
Iako se u skupini B danas nije igralo, reprezentacija SAD-a dobila je "vjetar u leđa" potvrdom Serene Williams da će u ponedjeljak zaigrati u 2. kolu protiv Češke. Serena je okršaj s Indijom propustila zbog bolova u trbuhu, a zamijenila ju je Meghann Shaughnessy i donijela bod protiv Sanie Mirze.

Skupina A:

Srbija - Kineski Tajpeh 3-0
Francuska - Argentina 2-1  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare