To je to što me zanima!

Horor u Argentini: Živ gorio u automobilu, jedva ga spasili!

Nastala je opća panika u borbi za njegov život, osoblje uz stazu odmah je pohitalo u pomoć gasiti vatru, čak je i drugi vozač iz automobila uhvatio sprint kako bi pomogao
Vidi originalni članak

Još su uvijek svježe scene iz Bahreina gdje je Romain Grosjean nekako uspio spasiti živu glavu iz plamtećeg bolida tijekom utrke Formule 1, a nove slične stigle su iz Argentine.

Ondje se vozila testna utrka natjecanja Santa Fe TC2000 na stazi Marcos Juarez, a na kojoj je umalo fatalne posljedice doživio vozač Hernan Testaseca.

U jednom trenutku, naime, došlo je do sudara njegovog automobila i onog Franca Sancheza, a daleko je gore prošao Testaseca čije se vozilo zabilo u zaštitnu ogradu i u trenutku završilo u plamenu.

Nastala je opća panika u borbi za njegov život, osoblje uz stazu odmah je pohitalo u pomoć gasiti vatru, čak je i Sanchez iz drugog automobila uhvatio sprint kako bi pomogao.

- Udaraj u vrata, udaraj! Izvuci ga van - vikali su gledatelji s tribina.

I, srećom, vrata su se nekako otvorila, a Testaseca na vrijeme uspio izaći iz plamena i dimne zavjese. Na koncu samo s opekotinama, ne opasnima po život.

Grosejanova nesreća odrazila se i na njegovu vozačku karijeru budući da je neće nastaviti u Formuli 1, već u IndyCaru, no neće nastupati na onim opasnijim ovalima...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 09.03.2021.

    Nije to ništa, kod nas gore živi u staračkim domovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare