To je to što me zanima!

Horor u busu: Valčiću je život bio ugrožen, hitno ga operirali

Rukometaši PPD Zagreba vraćali su se s finala Kupa protiv Nexea. Josip Valčić je na toj utakmici ozlijedio nogu. U autobusu mu je pozlilo. Prebacili su ga u bolnicu...
Vidi originalni članak

Josip Valčić (31) hitno je morao na operaciju u zagrebačku Vinogradsku bolnicu. Rukometaš PPD Zagreba i hrvatski reprezentativac proživio je pravu dramu u autobusu na povratku s utakmice finala Kupa protiv Nexea u Umagu.

Valčić je na toj utakmici ozlijedio nogu, u autobusu mu je pozlilo, noga mu je otekla i klupski liječnici odveli su ga na Kliniku za traumatologiju. Od tamo je prevezen u Vinogradsku bolnicu gdje su ga odmah operirali i zadržali na intenzivnoj njezi.

- Premda je tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak i idućeg jutra Valčićevo stanje bilo dosta ozbiljno, s velikim zadovoljstvom javljamo da je Josipovo zdravlje sada bitno bolje - klupski su čelnici napisali na službenoj internetskoj stranici kluba.

Hrvatski reprezentativac prebačen je s intenzivne njege na bolnički odjel. Osjeća se dobro, a liječnici preporučuju što manje posjeta kako kako se ne bi dogodila nepotrebna infekcija. Još nije poznato kad bi Valčić mogao napustiti bolnicu i početi s treninzima, no sigurno je da ove sezone više neće igrati. 

- Nikad u trenerskoj karijeri nisam nešto slično doživio. Ovo je bilo kao iz horor filmova. Da Josip nije odmah otišao u bolnicu, možda bi izgubio ne samo nogu nego i život - rekao je trener Zagreba Veselin Vujović za Večernji list.

Propustit će Valčić i reprezentativne akcije protiv Nizozemske i Turske.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • renata hrkovac 20.05.2015.

    Joso, želimo ti da se brzo oporaviš. :)

  • IvicaHerman 20.05.2015.

    što brzi oporavak

  • popcorn2 20.05.2015.

    Brz oporavak i povratak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare