To je to što me zanima!

Horor u Nigeriji! Izrešetali su bus u kojem su bili nogometaši

Kao i u većini Afrike, klubovi u Nigeriji žive u užasnim uvjetima te se svatko snalazi na svoj način, a to nosi i svoje probleme. Putuju busevima po jako lošim cestama što znači da su laka meta za pljačkaše...
Vidi originalni članak

Autobus u kojem su se nalazili nogometaši nigerijskog prvoligaša Ifeanyu Ubaha izrešetan je od strane pljačkaša koji su se maskirali u vojne uniforme. 

Nesretni nogometaši putovali su na gostovanje kod Kano Pillarsa. Prešli su 822 kilometra, a onda ih je dočekao šok. Bili su meta pljačkaša koji su izrešetali bus i ranili pet igrača te vozača autobusa.

Kao i u većini Afrike, klubovi u Nigeriji žive u užasnim uvjetima te se svatko snalazi na svoj način, a to nosi i svoje probleme. Putuju busevima po jako lošim cestama što znači da su laka meta. Klubovi se često suočavaju s kriminalcima, što zna završiti ubojstvima.

Nigerija je inače poznata kao jedna od najmogoljudnijih država u Africi, a najviše ih se povezuje s kriminalom i korupcijom što je u njihovoj zemlji na nenormalno visokoj razini.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 30.11.2019.

    Nije jedna od, nego daleko najmnogoljudnija africka zemlja

  • Tanenko 30.11.2019.

    Većina tih "sirotinjskih" zemlja je puna korupcije,gladi i kriminala, dok istovremeno sjede na rudnim/naftnim bogatsvima dovoljnim da se u roko 10 godina pretvore u Švicarsku. Tj. da svaki neradnik i šonja u državi dobije priliku živjeti ko car. Dok su ih zapadnjaci držali kao kolonije, onda je postojala kakva takva nada da će "biti bolje" kad se osamostale od bijelaca. (bili bijelci krivi za sve) E bome od kad je na vlast došao afrikanac... od onda više nema nade. Te bijelačke posijede su NACIONALIZIRALI, oteli bijelcima, samo da bi od istih napravili "golu livadu" tj. spaljenu zemlju. Istovremeno, uništili, kakvu-takvu prizvodnju i radna mjesta. Umjesto da su to isto već, kad su si uzeli (oteli) UNAPRIJEDILI i vodili sami tj. prosperirali. Ne, bolje pustinja, nego nizozemac/francuz/njemac i plastenici/plantaže/farme/tvornice. Pa onda nek im bude, kak su si napravili, tak im i je. Bitno da im islam paše. Cijelo vrijeme su bili zločesti zli bijelci jer su ih iskorištavali kao robove . A sad kad više bijelci nisu gazde, sad oni sami svoju DJECU iskorištavaju kao robove/vojnike/topovsko meso. Sami su sebi najgori neprijatelji.

  • ćiribu_ćiriba 30.11.2019.

    Eh ti nigerijci su poznati da su kao.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare